FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - HEART OF MIDLOTHIAN 5-1 / CORESPONDENŢĂ DIN LEIGH (ANGLIA)

VIDEO "Cîini" buni » Dinamo a făcut scor cu scoţienii de la Heart of Midlothian, 5-1

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 iulie 2013 23:57

Matei este noul playmaker al echipei, va juca astfel şi-n campionat, dacă accidentarea de aseară nu va fi gravă.

Roş-albii au făcut spectacol în partida de aseară cu Heart of Midlothian, 5-1, scorul fiind prea blînd în comparaţie cu ce au arătat pe gazon.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Dinamo şi-a supus adversarul de la prima atingere a balonului. Cu un presing fără milă, cu joc combinativ şi-n viteză, elevii lui Mulţescu au dat recital aseară, învingînd cu 5-1 pe Heart of Midlothian, locul 10 în prima ligă scoţiană.

Mai multe imagini!

Cea mai importantă mutare, în afara schimbării sistemului, "cîinii" evoluînd fie 4-2-3-1, fie 4-5-1: Cosmin Matei, playmaker! Aşa va juca şi-n campionat, poate chiar vîrf retras. "Va avea atribuţiuni precum Messi la Barcelona", au comentat roş-albii. Primul gol, înscris din pasa lui Lazăr, spectaculos: şut cu stîngul la vinclu.

După ce-a mai ratat de trei ori, Cosmin a mai punctat o dată, din faza creată de Curtean. A ieşit lovit de adversar, la piciorul drept, azi se va afla cît va sta departe de antrenamente.

Thomas a dovedit iar că ştie să mîngîie balonul. Şerban a trecut mijlocaş defensiv, s-a descurcat foarte bine, creîndu-şi şi o mare ocazie de a marca. Luchin, henţ involuntar la penalty, şi Asanovici au fost OK în apărare, vor forma cuplul de stoperi în sezon, amîndoi au avut două mari ocazii de gol.

Rotariu a înscris după o fază colectivă la care au mai participat Dănciulescu, Fai şi Thomas. "Corbu" a marcat şi el un gol, din superpasa lui Roti, tot scandau scoţienii numele Stelei.

Dinamo - Heart of Midlothian 5-1 (2-0)
Au marcat: C. Matei (20, 54), Thomas (24), Rotariu (73), Dănciulescu 89 / Hamill (66)

Dinamo: Naumovski - Rus (Hasanovici 73), Luchin (Durimel 82), Asanovici, Fai (A. Radu 81) - Şerban, Boubacar - V. Lazăr (Strătilă 82), Matei (Dănciulescu 70), Curtean (Rotariu 68) - Thomas (Pape 79)

Inbox
- Andrei Cristea a fost ieri lăsat în afara lotului, mai ales că Dinamo îi caută echipă. Nici Filip, nici Vaştag n-au fost în echipa de meci, dar au făcut, totuşi, deplasarea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
sif367
sif367  •  11 Iulie 2013, 16:16
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

HA HA HA HE HE HE ESTI UN RETARDAT HA HA HA HE HE HE ESTI UN BOU HA HA HA HE HE HE IDIOTULEEEE HA HA HA HE HE HE

dreamer123
dreamer123  •  10 Iulie 2013, 20:03

o sa fie un sezon bun in care tinerii de la club isi vor pune amprenta asupra jocului echipei...determinarea e cea mai importanta cat si dorinta de afirmare

dreamer123
dreamer123  •  10 Iulie 2013, 20:02

Dinamo Renaste !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează