FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - BASEL 1-1

VIDEO Eroare de final » Steaua rămîne fără victorie în 2013 după 1-1 cu FC Basel

Pintilii a fost cel mai inspirat mijlocaș stelist aseară
Pintilii a fost cel mai inspirat mijlocaș stelist aseară

Articol de , - Publicat sambata, 19 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 18 ianuarie 2013 23:13

Gafa comună Bratu - Gardoş din prelungiri a anulat supergolul lui Pintilii.

Cele 8 zile de cantonament ale roş-albaştrilor au început să se vadă. Spre deosebire de partida cu Celtic (1-2), cu Basel steliştii au părut foarte nervoşi. Mai întîi pe teren, Nikolici fiind cel mai virulent. Apoi şi pe margine, de unde Reghecampf a sărit pe gazon pentru a-l certa pe arbitru întrucît n-a oprit jocul, după ce Popa fusese împins fără minge.

Mai multe imagini de la meci!

Starea de nervozitate s-a văzut şi în jocul propriu-zis. Dacă defensiva a funcţionat bine cu "plasturele" Cruz pe dreapta, atacul s-a încălzit greu, cea mai mare ocazie a primei părţi aparţinîndu-i lui Chipciu, care a trimis pe lîngă, din 8 metri (37)! Szukala a avut şi el o şansă, dar portarul elveţienilor a scos de sub bară (39).

Cu Tănase pe teren, introdus la pauză, şi pentru că a lăsat nervii deoparte, Steaua a arătat mai bine în ofensivă. Mai întîi "decarul" a trimis puţin pe lîngă la capătul unei acţiuni personale (59), apoi i-a oferit şansa de a deschide scorul lui Pintilii, dar nici el n-a fost mai inspirat (61). Fără Szukala pe teren, înlocuit de Gardoş, elveţienii l-au încercat de două ori pe Stanca, însă stelistul a rezolvat cu mult calm (62).

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

În minutul 80, românii au dat lovitura: "un-doi" Rocha- Pintilii şi gorjeanul a marcat cu un şut violent la colţul scurt: 1-0! Cînd trupa lui Reghe se pregătea să biseze primul succes din acest an, Doru Bratu n-a putut respinge o centrare pe 6 metri, Gardoş l-a privit admirativ pe Zoua, iar acesta a făcut, simplu, 1-1!

Le-au capturat drapelul
Roş-albaştrii au fost susţinuţi şi aseară de aproximativ 100 de fani. Mai puţini decît la meciul cu Celtic, dar asta probabil din cauză că locul de desfăşurare a partidei a fost schimbat cu 5 ore înainte de fluierul de start. Suporterii au stat în aceeaşi tribună.

La un moment dat, unul dintre români a furat steagul elveţienilor şi a fugit cu el. Pînă s-au dumerit aceştia, stelistul aproape că ieşise din stadion. Patru elveţieni au mers după el, dar s-au întors cu mîna goală.

"Cruz e ca Dumitraş, ăla pe care nu l-am ţinut. N-a greşit că are experienţă, dar nu e un jucător care să facă diferenţa. Rîpă ar fi mai bun decît el!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Am jucat mai haotic decît cu Celtic, nu mi-a plăcut! Doru Bratu era şi el p-acolo, Rocha n-a jucat nimic, important e că am dat gol cu echipa secundă" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Cruz a făcut un meci bun, mai ales că a stat mai mult prin avioane în ultimele zile. Se vede că e fotbalist, nu doar brazilian. Rîpă n-are ce căuta la Steaua!" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

Steaua - FC Basel 1-1

A marcat: Pintilii (80) / Zoua (90+2)

Steaua: Stanca (V. Cojocaru, 70) - Cruz (V. Lupu, 54), Szukala (Gardoş, 46), Chiricheş (D. Bratu, 77), Latovlevici (Pîrvulescu, 63) - Bourceanu (Prepeliţă, 46), Pintilii (I. Năstăsie, 83) - Ad. Popa (M. Costea, 72), Rusescu (Cr. Tănase, 46), Chipciu (Filip, 77) - Nikolici (Rocha, 72). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

FC Basel: Sommer (Salvi, 46) - P. Degen (Steinhofer, 46), Schar (Gaston, 46), Dragovic (Tavares, 46), Park Joo (Arlind, 46) - Serey (Gilles, 46), M. Diaz - D. Degen (Ghaly, 46), F. Frei (Bobadilla, 46), Socker (Endogan, 46) - Al. Frei (Daogari, 46). Antrenor: Murat Yakin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (101)
daveroirl
daveroirl  •  19 Ianuarie 2013, 11:50

bluearth asta alias ShezaRic` este un somer amarat care traieste dupa pensia masii ,la ora 5 punct este pe gsp pe articolele Stelei bineinteles,alpin este un pensionar hodorogit care si-a trimis fata la produs in Italia ,ba mai are si un bastard acuma ca deh ,asa-i cand folosesti prezervative resapate...

daveroirl
daveroirl  •  19 Ianuarie 2013, 11:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

si noi ne consolam ca nu esti roman ,esti nu biet mongolez traficant de patrunjel intr-un catun uitat de lume din judetul Mures...

tostao
tostao  •  19 Ianuarie 2013, 11:32

soarta lui Cruz este pecetluita dupa comentariile ciobanului...dak el nu vrea un jucator,nimic nu mai conteaza,chiar daca omul este fotbalist....o sa-l toace de-acum,indiferent cum joaca...l-a luat prostul la ochi.

Vezi toate comentariile (101)
Comentează