AMICALE    •   ITALIA - ARGENTINA 0-2

VIDEO + FOTO Messi spectator, Italia sparring-partner, cu Buffon cel mai bun, la 40 de ani!

FOTO: Reuters

Articol de — Daniel Scorpie Sambata, 24 Martie

Squadra azzurra nu a avut reacție la trauma ratării calificării la CM, fiind depășită clar de echipa a doua a Argentinei, scosr 0-2. ”Ce tristețe! Rămânem mici, renașterea se amână”, acuză Gazzetta dello Sport.Noua Italie a lui Luigi Di Biagio n-a oferit decât o nouă mare decepție după ratarea traumatizantă a calificării la CM 2018. Pentru că nu a contat, aproape deloc, în amicalul de la Manchester, 0-2 cu Argentina, lipsită de Messi, menajat din cauza problemelor musculare pentru testul cu Spania, și într-o formulă cu multe rezerve. Doar paradele lui Buffon, cel mai bun la 40 de ani!, au amânat verdictul, dat de Banega (75) și Lanzini (85).

Vezi cele mai importante faze din Argentina - Italia, 2-0.

"Nu avem un lider!"

"Ce tristețe, ragazzi! Rămânem mici și renașterea tinerilor azzurri se amână. Nu creștem încă, iar semnalul pozitiv al celor 20 de minute din repriza secundă și marea ocazie a lui Insigne la 0-0 nu ne poate scoate din post-depresia eșecului cu Spania. N-avem un lider, ci doar câțiva buni interpreți", scrie Gazzetta dello Sport.

Selecționerul Di Biagio consideră severă diferența de pe tabelă, în vreme ce Sampaoli l-a lăudat pe Higuain: "A jucat foarte bine și a dovedit personalitate în a-i înfrunta pe Bonucci și Rugani. L-am văzut foarte implicat în proiectul nostru și pasa decisivă de la al doilea gol certifică evoluția sa. Gonzalo face diferența în teren". 

176de selecții are Gianluigi Buffon, întors în poarta Italiei după decizia retragerii anunțate în urma eșecului din barajul cu Suedia

 

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase