FOTBAL  »  AMICALE  »  CRAIOVA

VIDEO // Înfrângere pentru CS U Craiova în cel de-al treilea amical al verii!

FOTO: Facebook Universitatea Craiova
FOTO: Facebook Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iunie 2019 17:37

CS U Craiova a disputat vineri cel de-al treilea amical din cantonamentul din Austria, contra echipei Viktoria Plzen, vicecampioana din Cehia.

Oltenii au pierdut cu scorul de 1-3, unicul gol al Craiovei fiind marcat de către Roman, în minutul 68.

Pentru cehi au punctat Reznik, în minutul 7, Kopic, în minutul 20, și Chory, în minutul 74.

În prima repriză, Corneliu Papură s-a bazat pe următoarea formulă:

  • Pigliacelli – Martic, Acka, Kelic – Bancu - Constantin, Mateiu, Qaka – Bărbuț, Fortes, Baiaram.

În partea secundă a jocului, CS U Craiova a arătat astfel: Pigliacelli (L. Popescu, min. 60) – Martic (Vlădoiu, min. 60), Acka (Hreniuc, min. 60), Tiago, Bancu (Briceag, min. 60) – Ivanov, Mateiu (Șerban, min. 60) – Bîrzan, Constantin (I. Popescu, min. 60), Vătăjelu – Roman.

CS U Craiova mai are de disputat un meci de verificare în cantonamentul din Austria, pe 1 iulie, contra celor de la Ferencvaros, campioana din Ungaria.

Rezultatele Craiovei în amicale:

  • Craiova – FK Orenburg 1-1
  • Craiova - Qarabağ FK 0–0
  • Craiova - FC Viktoria Plzeň 1-3

VEZI ȘI:

Abia venit, Mihai Teja vrea să plece de la Poli Iași! Ce le-a spus apropiaților

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
1123010001139333
Andrei Filotie  •  29 Iunie 2019, 19:30

..Cu o medie de 10.000 suporteri pe meci(u craiova e prima pe tara dar patronul , antenorul si coducerea clubului sint pe ulimul loc pentru ca aduc ciurucuri ieftine(care au dat un gol in 30 meciuri) si vind pe cei mai buni pentru bani multi de.... milioane si.. dupa un timp suporterii nu vor mai veni la stadion pentru ca nu se vrea performanta (din cauza lor) cistigul lor e mai important decit performanta Bani ar fi destui si din vinzari bilete si din vazari de jucatori.Oltenii se lauda ca iau bani multi din transferuri(asa este) dar sint destui care sa-i manance si nu sa faca performanta. Noii jucatori veniti sint buni pentru divizia C nu pentru cupe europene sau sa se bata pentru campionat asa cum zic cei care-si bat joc de suporteri.pe care ii cosidera prostii lori...Vatajelu a vrut el sa vina...pleaca Cicaldau pleaca Bancu Ce sa faci cu cei ramasi+antrenorul +conducerea club +patronul? mai un pic si o sa vedeti.

109843526893784
Aurel Radulescu  •  29 Iunie 2019, 13:05
Postat de Pri Cos pe 29 Iunie 2019, 08:06

atac inexistent !!! antrenor lipsa !!! nu e clar ? Bai Rotarule daca vrei sa fii bataie de joc , ramai in aceasta formula !!!

Echipa asta e varza,mai joacă și în Europa. Ce organizare și ce viziune au conducătorii acestui club? Pui un non antrenor,pierzi perioada de pregătire , bani cheltuiți degeaba,și la început de campionat,schimbi antrenorul. E noaptea minții la Craiova.

stefan..
stefan..  •  29 Iunie 2019, 11:57

De cand a venit Cartu la conducere s-a ales praful.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează