FOTBAL  »  AMICALE  »  DEBRECEN - DINAMO 6-0

VIDEO Lipsa de respect nici Freud n-o vindecă! » Dinamo a suferit o nouă ruşine: 0-6 în amicalul cu Debrecen

Cosmin Matei a fost schimbat la pauză după o prestație penibilă
Cosmin Matei a fost schimbat la pauză după o prestație penibilă

Articol de - Publicat duminica, 29 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 martie 2015 21:48

Dinamo a fost umilită de locul 4 din Ungaria, într-un amical în care "cîinii" au fost inexistenţi în toate compartimentele.

Cînd spui Dinamo în ultima vreme, te gîndeşti automat la un cabinet de psihoterapie. Toată lumea vorbeşte în Ştefan cel Mare de blocaje psihice, lipsă de atitudine şi motivaţie sau presiune mare pe umerii jucătorilor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Conducătorii şi antrenorii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-i monta cumva pe jucători, apelînd chiar la metode psihologice, fără rezultat însă! Degeaba a purtat Stoican discuţii cu fiecare jucător în parte.

Degeaba veteranul Marius Niculae le-a ţinut discursuri motivaţionale colegilor săi. Degeaba Negoiţă a plătit toate salariile la zi şi a venit la Săftica să vorbească şi el cu echipa. Degeaba, degeaba, degeaba!

Meciul de ieri e dovada clară că problema "cîinilor" nu e una mentală, ci una de caracter. Jucătorii lui Dinamo au arătat încă o dată că nu respectă culorile şi emblema pe care le reprezintă, şi mai grav, nu se respectă pe ei!

30 de minute, scor 3-0!
Dinamo nu a reuşit în prima jumătate de oră să iasă din propria jumătate a terenului, iar scorul era deja 3-0 pentru Debrecen, o echipă care a tratat meciul cu maximă seriozitate şi ambiţie. Ungurii au jucat concentrat şi au fost mereu primii la minge, "cîinii" exact invers!

Apărare de nota -5
Blocul defensiv al lui Dinamo a părut unul format din paznici de noapte şi bucătari feroezi, strînşi la sfîrşit de săptămînă să joace o miuţă. Ieşiri greşite la ofsaid, trageri de tricouri, poziţionări defectuoase, pase direct la adversar şi chiar momente în care jucătorii şi-au dat cu stîngul în dreptul. Toate acestea coroborate au adus un nou rezultat de referinţă în biblioteca de trofee ruşinoase ale dinamoviştilor.

"Nişte panarame de doi lei!"
Fostul mare jucător al lui Dinamo, Giani Kiriţă, a avut o intervenţie extrem de dură la adresa "cîinilor" după partida de la Debrecen: "M-am săturat de panaramele astea de doi lei care ne fac de rîs! Am ajuns să mă întrebe toată lumea în bătaie de joc ce face Dinamo. Ăştia sînt nişte purtători de tricouri, ar trebui intrat peste ei în vestiar şi bătuţi că prea ne fac de rîs. Sînt nişte nonvalori, nu au atitudine, nu au nimic", a spus Kiriţă la DigiSport.

"Degeaba vorbeşe Flavius cu jucătorii că zic toţi "Da, Mister am înţeles" sau bagă capul în pămînt şi tot ca ei fac. Nu înţeleg această lipsă totală de atitudine!" (Florin Bratu, antrenor Dinamo II, pentru DigiSport)

"E important că am văzut văzut şi eu în acest meci pe cine mă pot baza. Acum am să pot alege mult mai uşor un lot de 18 pentru că am văzut mult mai multe minusuri decît plusuri" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"Nu e îmbucurător rezultatul, dar am jucat fără cinci jucători de bază şi acest lucru a contat, dar eu am vrut să văd şi restul jucătorilor din lot" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Debrecen - Dinamo 6-0
Dinamo: T. Marc (Farnolle, 46) - Bărboianu (Fai, 46), R. Machado (Durimel, 66), Nedelcearu, S. Rodrigues – I. Şerban (P. Petre, 64), Boubacar (A. Marc, 44), M. Cristescu (Costache, 60) – C. Matei (Gavrilă, 46), M. Alexe (cpt.), V. Lazăr (Grozav, 46). Antrenor: Flavius Stoican

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (130)
reddogsv.
reddogsv.  •  30 Martie 2015, 16:59
Postat de randoom_._ pe 29 Martie 2015, 17:53

pai tu esti un idi&&ot. oricine investitor supr bogat putea veni sa bage dinamo99p in insolventa si dupa sa investeasca serios. de ce a venit fix falitul asta de negOITZA care nici macar nu detine palmaresul,sigla si numele. dar ai dreptate,dinamo acuma este un fel de wcsb. aveti umilinta in adn. bine ai spus.

Si atunci prostovan cu tarana intre degete, de ce nu a venit altcineva sa bage clubu in insolventa, tu crezi ca daca bagi un club in insolventa gata, esti suta la suta scapat ??? oricine ar fi venit, ar fi patit treaba asta cu emotiile la tribunal, nimeni nu se baga, mai ales la un club ca Dinamo, daca tribunalu nu aproba planul ??? acuma Dinamo nu mai exista pt ca intra in faliment dar tu esti prea oaieee cu copite sa intelegi niste lucruri elementare, si daca vezi comentariul asta, termina de rumegat si dupaia vorbeste ca sa te auzim corect.

spivak
spivak  •  29 Martie 2015, 19:22

Ştii măcar exact cu ce se ocupa Freud?

randoom_._
randoom_._  •  29 Martie 2015, 17:53
Postat de catalin.fcdb pe 29 Martie 2015, 16:18

Nu sunt eu fan negoita dar e singuru care sa bagat in mocirla de la Dinamo, vb unuia mai jos, nu-mi amintesc sa fi fost coada la usa noastra,dar nu pot sa nu remarc ca DINAMO de azi a ajuns o rusine pentru toata lumea. Eu zic sa-i mai acordam un minim ragaz de timp ( adica pana scoate echipa din insolventa), iar daca nici atunci nu face ceea ce a promis ( adica sa bage bani in echipa) atunci sa mergem peste el organizat si sa expunem off-urile, va zic eu ca Dinamo cand nu va mai avea nicio datorie la nimeni va fi un punct de atractie pentru investitori straini pentru ca atunci si lor le va conveni sa bage bani in transferuri si nu in datoriile facute de altii.

pai tu esti un idi&&ot. oricine investitor supr bogat putea veni sa bage dinamo99p in insolventa si dupa sa investeasca serios. de ce a venit fix falitul asta de negOITZA care nici macar nu detine palmaresul,sigla si numele. dar ai dreptate,dinamo acuma este un fel de wcsb. aveti umilinta in adn. bine ai spus.

Vezi toate comentariile (130)
Comentează