FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

VIDEO Oţelul e în formă înainte de meciul cu Steaua » Echipa lui Grigoraş a făcut spectacol cu CSM Moineşti

FOTO: otelul-galati.ro
FOTO: otelul-galati.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 martie 2013 21:16

Pînă la întîlnirea cu Steaua, Oţelul Galaţi a învins cu 10-0 (4-0), echipa de Liga a III-a CSM Moineşti, într-un meci amical, anunţă site-ul oficial al gălăţenilor.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO!

Golurile gălăţenilor au fost marcate de Paraschiv '5, '10, Astafei '24, Vancea '46, '74, Didi '55, '64, Stromajer '77, Joao Felipe '80. Oţelul a beneficiat şi de un autogol al celor de la CSM Moineşti, în minutul 59.

Echipa de start a Oţelului: Brăneţ - Cojoc, Sîrghi, Benga, Popescu - Iorga, Giurgiu, Neagu - Astafei, Paraschiv, Gazale.

Echipa din repriza a doua: Simaitis - Cîrjă, Costin, Sipovici, Murgoci - Filip, Băjenaru - Joao Felipe, Didi, Stromajer - Vancea.

"A fost un antrenament reuşit, nu ne-a interesat scorul, cu toate că am reuşit să marcăm mult. Mă bucur că jucătorii au fost concentraţi şi la o asemenea partidă.

Există diferenţe mari între un joc oficial şi un meci amical cu o echipă din liga a treia, aşa că să nu ne aşteptăm acum la asemenea scor şi în campionat. Am vrut să vad la treabă cît mai mulţi jucători, am schimbat toată echipa la pauză tocmai cu acest scop, dar asta nu înseamnă că una sau alta e cea cu care voi începe meciul cu Steaua.

Cu siguranţă că ne-ar bucura un succes cu Steaua, atît pe noi cît şi pe toţi iubitorii de fotbal din Galaţi, dar ca sa cîştigăm trebuie să dăm 120 la sută", a spus Petre Grigoraş pentru Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mimnea
mimnea  •  24 Martie 2013, 10:03

mai terminati cu asemenea prostii....cica Otelul este in forma,in forma cu o echipa de liga a 3-a,in meciurile oficiale s-o vedem,asa ca lati-o cu forma mai usurel

talpaiadului
talpaiadului  •  23 Martie 2013, 20:49

Degeaba da Otelul 120% pe teren, ca sa castige impotriva Stelei e nevoie in primul rand ca Steaua sa joace prost si abia apoi sa dea Otelul totul pe teren. Daca Steaua face un joc bun, poate Otelul sa dea si 150% ca tot ia bataie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează