FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - FC KARABAH 3-2

VIDEO Puștii la putere » Succes în fața campioanei azere în ultimul amical înaintea Supercupei: 3-2

Mihalcea, 16 ani și 8 luni, a înscris aseară pentru prima oară în tricoul roș-albastru
Mihalcea, 16 ani și 8 luni, a înscris aseară pentru prima oară în tricoul roș-albastru

Articol de - Publicat sambata, 04 iulie 2015 00:00

Iancu și Tudorie au marcat din nou pentru Steaua, așa cum au făcut-o și cu Rubin, iar Mihalcea a adus victoria pe final.

Steaua a început tare ultimul meci de pregătire din stagiul austriac. Era minutul 2 și deja 1-0: voleu Stanciu de 12 metri, portarul advers n-a putut reține, iar Gabi Iancu, pe fază, n-a iertat! Din păcate, avantajul a durat doar 4 minute, azerii profitînd prompt de greșeala lui Cojocaru.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apoi, jocul a fost la discreția românilor, care și-au creat ocazii, dar nu le-au și finalizat. Rădoi a stat cu gura pe jucători, mai ceva ca la un meci oficial. "Urcă mai mult și strînge! Nu-l lăsa să iasă din marcaj! Urcă și ține la el!", l-a îndrumat Mirel pe puștiul Tudorie.

Chipciu putea s-o ducă pe Steaua în avantaj înainte de pauză. A trecut ca la un antrenament de doi adversari, dar șutul său a fost respins de goalkeeper-ul azer.

Repriza a doua a fost tot a steliștilor, care au fost mai atenți în careul ex-sovieticilor. Grădinaru i-a trimis ca la carte în gura porții lui Tudorie, care a punctat fără mari emoții. Atacantul adus de la Galați a ajuns deja la trei reușite în patru amicale!

Ghinionistul serii a fost Chipciu. A alergat mult, a încercat să înscrie, dar n-a reușit niciodată.

După ce l-a scos pe Chipciu, Rădoi l-a aruncat în luptă și pe Tahar. Acesta a stat bine pe teren, și-a făcut treaba așa cum i s-a cerut, fără să încerce să iasă în evidență.

Adversarii au egalat la cîteva secunde după înlocuirea lui Tudorie, dar salvarea a venit de la puștiul-minune Vlad Mihalcea, care a punctat la ultima fază a meciului!

Popa s-a accidentat

Rădoi a fost nevoit să facă prima schimbare după doar un sfert de oră. Adi Popa a fost lovit dur de un adversar la spate, iar medicii i-au acordat îngrijiri medicale pe gazon. După ce s-a consultat cu cei din staff-ul medical, Mirel a decis să nu riște și l-a substituit pe mijlocașul de 26 de ani cu Tudorie.

"Nu sînt mulțumit! Nu vreau să comentez greșelile care au fost sau a cui e vina. Cîștigăm împreună, pierdem împreună. Dar trebuie să lucrăm mai mult la atitudine și la responsabilitate. Dacă vom continua cu atitudinea asta, va fi foarte greu să cîștigăm meciuri oficiale"
Mirel Rădoi, antrenor Steaua

"Au fost și aspecte pozitive, precum evoluțiile lui Mihalcea și Tudorie. Important e ca marcăm la fiecare partidă. Totuși, să nu uităm că și primim mereu gol!"
Mirel Rădoi, antrenor Steaua

Steaua - Karabah (Azerbaidjan)    3-2

A marcat pentru Steaua: G. Iancu (2), Tudorie (57), Mihalcea (90)

Steaua: V. Cojocaru (Fl. Niță 46) - Rîpă (Luchin 46), Papp, Varela (Tamaș 46), Guilherme (Toșca 46) - Muniru (Tahar 74), I. Neagu (Breeveld 62) - Ad. Popa (Tudorie 16 / Tîrnovan 85), N. Stanciu (Vl. Mihalcea 62), Chipciu (Enceanu 74) - G. Iancu (Grădinaru 46). Antrenor: Mirel Rădoi

Bilanț în Austria: două victorii, o remiză și-un eșec

Steaua - Austria Klagenfurt (Austria, II) 4-5
Steaua - Legia Varșovia (Polonia, I) 1-1
Steaua - Rubin Kazan (Rusia, I) 2-1
Steaua - Karabah (Azerbaidjan, I) 3-2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează