FOTBAL  »  AMICALE  »  PETROLUL - CERNOMOREŢ 0-1

VIDEO Reversul medaliei » Cu Adrian Mutu şi Ianis Zicu pe teren, Petrolul a pierdut amicalul cu Cernomoreţ, 0-1

Articol de - Publicat vineri, 07 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 februarie 2014 22:10

Ploieştenii au pierdut un meci în care s-a simţit lipsa celor patru jucători care au plecat în această iarnă.

Petrolul a jucat slab. Acceptă sau nu, "lupii" resimt plecările celor patru titulari: Benga, Dore, Hamza şi Boudjemaa. Ei făceau treaba care nu a fost făcută în amicalul de ieri.

Cu Cernomoreţ, Petrolul a pierdut dintr-un penalty comis de înlocuitorul lui Benga, Gerson, nu a avut limpezime la jumătatea terenului, unde doar De Lucas a părut că se ridică la rigorile locului doi din Liga 1, şi la finalizare lucrurile nu au mers deloc.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Mutu a jucat tot meciul. Fizic arată bine, a ajutat de cîteva ori şi defensiva, la îndemnul lui Contra: "Adi, machează omul, ai responsabilitate!". Şi "Brilianul" s-a conformat. A început în spatele unicului vîrf autentic din lot, Camara, însă singura ocazie a fost un "cap" pe lîngă, după o centrare a lui Guilherme.

În partea a doua, Adi a urcat vîrf, după ce portughezul Camara s-a accidentat şi internaţionalul român a avut unica şansă din partea a doua a găzarilor, la ultima fază de joc, după o pasă pe jos a lui Zicu.

Prahovenii s-au apărat bine, singura eroare, cea a lui Gerson, fiind pedepsită cu golul înfrîngerii. De suferit a avut atacul, acolo unde Mutu şi Zicu mai au nevoie de timp pentru a fi compatibili în totalitate.

Petrolul - Cernomoreţ (Ucraina, I) 0-1
Au marcat: Antonov (pen)

Petrolul: Pecanha - S. Achim, Hoban, Manasse, Guilherme - Romario, De Lucas - Priso, A. Mutu, Vl. Morar - Camara. Antrenor: Cosmin Contra.

Au mai jucat: Bornescu, Zicu, Geraldo, Gerson, Mustivar, Alcenat, Al. Chiriţă. Cartonaş roşu: Vl. Morar

"M-a interesat să jucăm cu o echipă ce va avea meci în Europa League săptămîna viitoare. Ne-au dominat prin agresivitate, prin prospeţime. Din păcate, am primit gol din penalty. Dacă nu primim gol din faze, le-o punem noi pe var" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

"Adi m-a mulţumit. A avut două sau trei ocazii de gol şi putea înscrie. E bine că ajunge în poziţie de finalizare. Va marca în meciurile viitoare" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

"Negociem cu mai mulţi atacanţi şi îl vom lua pe cel mai bun disponibil. N'Koyi vine de-abia la vară. Dacă îl luam de acum, trebuia să plătim foarte mulţi bani" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Februarie 2014, 13:22

Petrolul a jucat slab. Acceptă sau nu, "lupii" resimt plecările celor patru titulari: Benga, Dore, Hamza şi Boudjemaa. Ei făceau treaba care nu a fost făcută în amicalul de ieri. __ am stiut cu totii : mai lipseau gica hagi, cosmin contra si dan petrescu si deja aveam echipa de Old Boys.

travk
travk  •  07 Februarie 2014, 09:34

joaca Mutu zici ca-i Ibrahimovici =)))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează