FOTBAL  »  AMICALE  »  INCIDENT

VIDEO Scene incredibile la amicalul Chiajnei cu naționala U25 a Chinei! Antrenorul, la un pas de bătaie cu un jucător

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 22:06

Concordia Chiajna a făcut scor cu „naționala” U25 a Chinei într-un amical din Spania. Echipa lui Adrian Falub s-a impus cu scor de tenis, 6-1.

Guessan, Albu, Marc, Gorobsov și Măzarache (2) au punctat pentru formația din Liga 1. Scorul la pauză a fost egal, 1-1.

Totuși, victoria românilor a fost umbrită de un moment incredibil petrecut la echipa chineză. Selecționerul a intrat pe teren și a avut intenția de a-și lovi un jucător, anunță TV Telekom Sport.

CLICK AICI PENTRU VIDEO!

Acesta a fost oprit cu greu de un alt om din staff-ul Chinei, un staff de peste 30 de persoane!!, printre care și un român.

Este vorba despre Cristian Dănălache, care după ce a plecat de la Sportul Snagov a ales să semneze cu naționala Chinei, unde se ocupă de atacanții echipei.

china staff
O parte a staff-ului tehnic al chinezilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Ianuarie 2019, 01:04

stitile gsp despre cantonamentele echipelor romanesti: Hagi a injurat si asta a vrut sa se ia la bataie. asta intelegeti voi din stiri sportive. mi-e rusine ca sunt contemporan cu voi.

sala_dalles
sala_dalles  •  22 Ianuarie 2019, 23:53

Devin seniori la 26 de ani din cauza inaltimii si a greutatii .

gannicus2014
gannicus2014  •  22 Ianuarie 2019, 22:59

astia U25 sunt chinezii care vor sa mai copilareasca

Vezi toate comentariile (6)
Comentează