AMICALE    •   PETROLUL PLOIEȘTI - RAPID

VIDEO Scene TERIBILE la amicalul Petrolul - Rapid » Fanii celor două formații s-au luat la BĂTAIE pe stadion

Sambata, 28 Iulie

Petrolul Ploiești își prezintă lotul într-un amical împotriva marii rivale, Rapid București. Fanii nu au uitat rivalitatea și s-au luat la bătaie!Stadionul "Ilie Oană" din Ploiești a fost aproape plin astăzi. Forțele de ordine au neglijat rivalitatea istorică dintre cele două formații și le-au permis fanilor celor două formații să se întâlnească. Singurul obstacol din calea unei bătăi a fost gardul de protecție. Acesta nu a rezistat foarte mult.  

Fanii petroliști au pătruns în zona destinată oaspeților și au urmat momente de panică. Jandarmii au intervenit în forță și au calmat cu greu spiritele. 

Comentarii (78 ) Adaugă comentariu

ucluj2011  •  29 Iulie 2018, 14:32

Postat de sibelius pe 29 Iulie 2018, 11:00

Am vazut ce treaba ai cu fotbalul trollache: le plangeai de mila celor de la Napoli ca aveau doar doua cupe si o supercupa din 2004 incoace de parca pana atunci castigasera zeci de trofee, iar dupa mintea ta ingusta ASU joaca in liga a III-a. U Cluj o sa aiba tot 3000 de oameni in tribune indiferent in ce divizie joaca, exceptand meciurile cu Dinamo sau "FCSB". Vocabularul de Pata Rat nu ma impresioneaza poti sa-ti continui recitalul e "suporter civilizat uist" care le stie pe toate.

Troll mai mare decât tine încă nu am văzut sau auzit. Îți place polemica , că re/tar/dat văd că nu ești , deci știi că lucrurile sunt simple: 1.FCSB nu va mai fi niciodată Steaua (DACĂ ÎNTRADEVĂR o fi fost vreodatăși) și cînd CSA-ul va promova în Liga I cei ca tine vor fi fani CSA Steaua pentru că FCSB-ul se va desființa deoarece Becali nu va mai fi dispus să cheltuie cu FCSB.... și 2.Rapid , petrolul , U Cluj etc.... sunt ORIGINALELE pentru că LEGAL dețin palmares , siglă , culori , nume și pentru că așa spun legile și regulile FIFA și UEFA..... după cum mai spuneam și după cum BINE ȘTII ȘI TU , cazul de genul ăsta au fost multe prin toate campionatele inclusiv cele mari. Și vii tu și o mână de trpli (unii) , frustrați (alții) , răuvoitori și lipsiți de logică (alții).... să spuneți "Nu bă ăla nu este Petrolul". Hai st\nga-n prejur că nici tu nu crezi ce spui. Și DA , ca NEUTRU eu fac parte dintre cei care țin cu cei mai oropsiți și întradevăr voiam ca Napoli să cîștige nu îmbuibații care or să dea peafară deatîta îmbuibătură. Corect , ADEVĂRATA Timișoara a mers rău de tot , era ca și retrogradată în Liga a-3-a și chiar credeam că a retrogradat. Și ce dacă? Eu mă duc într-un an pe stadion cît nu o să te duci tu într-o viață , nu-mi spune acum că ești vreun obișnuit al stadioanelor că asta se vede că nu ești. Îți iei știrile și emoțiile (adică LIPSA lor , a emoțiilor) doar de pe Net. Și ai timp să creezi polemică aiurea , ridicolă fără nici un sens.

ucluj2011  •  29 Iulie 2018, 14:14

Postat de rurik11 pe 29 Iulie 2018, 11:06

TALPANISTII NU SUNT RAPIDISTI CI DOAR CESEATISTI COMUNISTI VOPSITI.

Or fi , dar Steaua e a lor. Legal.

ucluj2011  •  29 Iulie 2018, 14:13

Postat de rurik11 pe 29 Iulie 2018, 11:03

bai *** il mai pupi mult pe catalin care rade de rapid de fiecare data. macar recunoaste ca esti ceseatist prost.

Nu îl pup , dar are dreptate.

Vezi toate comentariile (78)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase