FOTBAL  »  AMICALE  »  CS U CRAIOVA - ANZHI MAKHACHKALA 0-1

VIDEO şi FOTO CS U Craiova - Anzhi Makhachkala 0-1 » Sorin Cârţu a făcut o criză de nervi şi era să se ia la bătaie cu ruşii!

Articol de , - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 19:32

CS U Craiova a pierdut primul amical din 2015, 0-1 cu Anji, la capătul unui meci controlat în multe momente de olteni, dar lipsa de concentrare a jucătorilor a dus la un rezultat ce l-a enervat pe Cârţu. Meciul poate fi urmărit integral pe youtube, CLICK AICI!
Directorul tehnic a sărit să le aplice o corecţie celor din Daghestan, spre finalul primei reprize (42), după o intrare violentă asupra lui Herghelegiu, care s-a ales cu probleme la piciorul stîng.

"Sînt supărat pe superficialitate. Aşa e la la noi, la români, cînd e ultimul joc al stagiului de pregătire, băieţii se gîndesc la relaxare, la ce va fi în cele trei zile de pauză. Ştiam ce va fi cu o echipă din spaţiul ex-sovietic. M-a supărat cum am luat golul, după o degajare a portarului advers, pe axul central, iar fundaşii şI mijlocaşii centrali nu fac nimic să respingă", a declarant tehnicianul Sorin Cârţu la finalul meciului.

Apoi s-a luat şi de cei de la FRF, privitor la acţiunea primei reprezentative din 3-15 februarie, mai ales că patru dintre elevii săi urmează să fie convocaţi acolo: "Asta nu e «naţională». Pregătirea unei astfel de echipe strică pe cea a formaţiei de club. E inadmisibil. Cînd mai cristalizăm formula de joc? Nu e normal".

CS Universitatea - Anji 0-1 (0-0)
A marcat: Andreev (55)

CSU Craiova - prima repriză: Bălgrădean - Dumitraş, Acka, Izvoranu, Briceag - A. Cîrstea, Madson - Tîrnăcop, Băluţă, Erikson - Herghelegiu (A. Ivan 40).
CSU Craiova - a doua repriză: Brac (C. Straton 60) - S. Achim, Acka, Frăsinescu, Briceag - Mateiu, Brandan - Manea, Bawab, Varga - A. Ivan. Antrenor Emil Săndoi

"Sper ca Herghelegiu să nu aibă nimic, la ligament, după ce l-a aruncat ăla peste banca lor. Că şi aşa avem alţii pierduţi prin pregătire"
Sorin Cârţu, director tehnic Craiova


„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (39)
der.bomber
der.bomber  •  26 Ianuarie 2015, 09:43

Cartu fara trei pastile de Xanax zilnic ,se cearta si cu copii lui ... ;)

fan_stiinta
fan_stiinta  •  26 Ianuarie 2015, 00:51

STIINTA E NUMAI UNA = Club Sportiv UNIVERSITATEA CRAIOVA! FORZA STIINTA, ALE!

thebluestlion
thebluestlion  •  26 Ianuarie 2015, 00:19

Cum "minutul 55" daca in min 58 era inca 0 - 0 , bai ziaristi de 2 lei , nu sunteti in stare sa dati o stire corect :))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează