FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

VIDEO Tot 1-1, tot scandal! Dinamo a bifat același scor și în amicalul cu FK Ural. Rednic a vrut să scoată echipa din teren

Revenit la Dinamo în această iarnă,
Revenit la Dinamo în această iarnă, "Lăzărică" este în creştere, centrările sale fiind utile pentru colegii săi

Articol de - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 00:00

Dinamo a ajuns la al treilea egal şi, la fel ca în meciul cu Aris, spiritele s-au încins serios din cauza arbitrajului. De această dată, Mircea Rednic a vrut să scoată echipa de pe teren.

Cantonamentul din Cipru devine pe zi ce trece un test al nervilor tot mai dificil pentru Mircea Rednic. Întîi scandalul cu echipa naţională, apoi jocul extrem de dur al ciprioţilor de la Aris Limassol.

Ieri, Dinamo a remizat cu locul 8 din Rusia, FK Ural, scor 1-1. La fel ca în primul amical al stagiunii, cu Shijiazhuang, golul "cîinilor" a fost de fapt un autogol, în minutul 14. Lazăr a centrat bine în careul advers şi l-a pus în dificultate pe un fundaş rus, care a trimis cu capul în propria plasă. Egalarea a venit în minutul 30, din penalty, marcator fiind Manuşarian.

În minutul 60, arbitrul le-a acordat celor de la Ural o nouă lovitură de pedeapsă, spre disperarea lui Mircea Rednic, care a hotărît să scoată echipa de pe teren.

După mai multe minute de contre verbale, "Puriul" a revenit asupra deciziei, jocul s-a reluat, iar ruşii au ratat penalty-ul, acţiune care a provocat aplauzele ironice ale alb-roşiilor. După acest eveniment nu s-a mai întîmplat nimic notabil, iar jucătorii lui Rednic n-au gustat încă victoria în cantonamentul de la Limassol.

 

Vrea la Dinamo, dar îi trebuie permis

Hatem Elhamed, 24 de ani, este dorit de Mircea Rednic la Dinamo, însă transferul nu s-a putut efectua ieri. Întrucît nu i se poate înregistra permisul de muncă din cauza unui litigiu pe care roş-albii trebuie să-l rezolve pentru a putea achiziţiona jucători extracomunitari.

Şi Pandurii îl vor pe mijlocaş, israelianul a fost căutat de către olteni, întrucît Gent vrea să-l împrumute pînă la vară. Elhamed este ferm: "Vreau să joc la Dinamo, în derby-uri, cu 40.000 de oameni în tribune, să batem Steaua!".

INBOX

  • Jocul de aseară a fost oprit în două rînduri, pentru că suporterii lui Dinamo prezenţi la meci au aprins mai multe torţe care au ajuns chiar şi pe gazon.
  • Dinamo va juca pe 1 februarie, de la ora 15:00, cu Ruch Chorzow, echipă aflată pe locul 5 în prima ligă a Poloniei. Acesta va fi ultimul amical al alb-roşiilor din acest stagiu de pregătire

Dinamo - FK Ural 1-1

Au marcat: 14 - autogol/Manuşarian (30 penalty)

Dinamo: Cerniauskas  - Hanca, A. Marc, Puljici, Olteanu - P. Anton, Ekeng- V. Lazăr, Palici, Batin - Gnohere. Antrenor: Mircea Rednic
Au mai jucat: Rîmniceanu, Tîrcoveanu, Corbu și V. Costache.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
fangigi
fangigi  •  29 Ianuarie 2016, 21:52

Urmatorul meci de pregatire, cel de marti, cu niste cehi sau polonezi, scor corect 1-1, cota 1,10!:))))))

fangigi
fangigi  •  29 Ianuarie 2016, 21:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

RUSINEA EUROPEI!

zecs93
zecs93  •  29 Ianuarie 2016, 15:19

Transferu lui Elhamed nu a picat cum ziceau hartia aia igienica pe nume fanatik, omu asteapta cartea verde, asa cum bine wanderson miranda care a fost la noi si era brazilian a rezolvat in maxim o saptamana treaba cu viza si si-a luat cetatenie portugheza, la fel se intampla si acum in liga 1 unde seto takayuki a semnat cu Astra si el fiind japonez si japonia nu e in u.e deci e tot extracomunitar, v-am zis ca nu a picat transferu, se asteapta rezolvarea acestei vize nenorocite !!! Dinamo si Gent sau inteles asupra salariului, perioadei de sedere a lui elhamed la noi, si cel mai important jucatoru isi doreste sa revina la Dinamo, deci toata problema mai e viza, nu a cazut nimic, nu va mai luati dupa fituici fcspiste, se vede ca le tremura soricu pe ele !!! :)))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează