FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - QABALA 0-1

VIDEO Trageţi de timp! » Roş-albaştrii au suferit aseară al treilea eşec din cinci amicale, scor 0-1 cu Qabala

Nikolici cîștigă duelurile fizice, însă nimerește rar poarta
Nikolici cîștigă duelurile fizice, însă nimerește rar poarta

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 ianuarie 2013 23:28

Steaua nu arată prea bine şi are un singur motiv să fie optimistă: pînă la Amsterdam mai sînt totuşi două săptămîni.

Steaua nu mai are răbdare pînă la meciul cu Ajax. Asta poate să fie o explicaţie a apatiei roş-albaştrilor, mai puţin agresivi, mai timizi decît au fost în prima parte a sezonului. E drept că şi schimbările din echipă au mai slăbit-o. Cînd îl vezi jucînd pe Mihai Costea, fotbalul pare un sport greu tare. E o minune cînd primeşte mingea!

Vezi aici VIDEO cu cele mai importante ocazii!

Cîteva puncte de reper tot au rămas din prima parte bună de sezon pe care a făcut-o Steaua. Cuplul Szukala-Chiricheş e, în general, puternic şi sigur, Latovlevici pare din ce în ce mai bun şi cu chef tot mai mult. Bourceanu şi Pintilii sînt foarte activi, mai ales Alex. Dar nici unul dintre ei nu e capabil să rupă ritmul şi să inventeze ceva cînd Steaua atacă poziţional, chiar dacă îndeplinesc, pe rînd, rolul de playmaker.

Nikolici doar se bate
În lipsa invenţiilor proprii, steliştii au avut ocazii de două ori graţie unor erori ale ex-ului Emeghara. Nigerianul şi-a păstrat tehnica bună, dar accidentările dese şi grave l-au transformat dintr-un dur într-un jucător doar un pic mai curajos decît un iepure! Reghecampf a sesizat de pe margine blocajul şi a insistat la ai lui să joace direct, să iuţească. Nici înlocuirile de pe parcurs n-au luminat construcţia, deşi Adi Popa a fost mai activ decît Tănase, iar pe teren s-au aflat şi Rusescu, şi Nikolici, probabil titularii din atac.

Mai multe imagini!

Raul n-a mai găsit vreo execuţie magică, iar muntenegreanul a jucat ca de obicei, bazîndu-se pe singurele lui calităţi, fizicul şi mimica de personaj din "Fight club", gata să se bată pînă cînd sar şi oasele, şi sîngele. La fotbal nu e suficient. Nikolici ratează din faţa porţii şi zbiară disperat, conştient şi el că e vorba despre execuţii, despre momente care i-ar trebui unui atacant, însă pe care el nu le stăpîneşte.

Cei de la Qabala, un fel de FC Braşov, cu jucători medii şi ca tehnică, şi ca forţă, i-au blocat fără probleme şi pe Nikolici, şi pe ceilalţi şi le-a şi marcat, cu trei minute înaintea finalului. Ajax nu e Qabala, aşa că Reghe mai are două săptămîni să-şi upgradeze echipa.

"Mai avem lucruri de pus la punct. Confruntarea cu Ajax e cea mai importantă din cariera mea, dar încă nu simt presiunea" (Mihai Pintilii, mijlocaş Steaua)

"Nu cred că i-am demoralizat deloc pe stelişti. Sîntem în perioada de pregătire, important e să cîştige cu Ajax şi să se califice" (Cristi Pulhac, fundaş Qabala)

Steaua - Qabala (Azerbaidjan, locul 4) 0-1
A marcat: Dodo (77)

Steaua: Tătăruşanu - Rîpă (Prepeliţă, 59), Chiricheş, Szukala (Gardoş, 59), Latovlevici (Pîrvulescu, 46) - Bourceanu (L. Filip, 59), Pintilii - Chipciu, Rocha (Rusescu, 46), Tănase (Nikolici, 46) - M. Costea (Ad. Popa, 46). Antrenor Laurenţiu Reghecampf

VIDEO Steaua - Qabala 0-1 » Titularizaţi pentru eventuali cumpărători, Costea şi Rocha şi-au făcut antireclamă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
vasy86le
vasy86le  •  31 Ianuarie 2013, 16:12

Nu voi va laudati ca ati batut Dynamo Kiev? va credeati stapanii lumii, pai cum sa nu bati o echipa de rezerve =))

golgheter25
golgheter25  •  31 Ianuarie 2013, 15:14

Amicalele nu seamana niciodata cu jocurile oficiale.Cine a jucat fotbal stie care este diferenta mai ales in privinta angajamentului.

kily
kily  •  31 Ianuarie 2013, 12:37

in sfarsit! aceasta este steaua! mizerabila steaua....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează