FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - UNIREA TĂRLUNGENI 4-0

Vine Raul? Dinamo l-a testat aseară pe Costin în amicalul cu Tărlungeni. Andone îl doreşte, Negoiţă nu e încântat de variantă

Articol de - Publicat joi, 04 august 2016 00:00

Dinamoviștii caută un înlocuitor pentru Paul Anton după ce căpitanul a fost împrumutat la Getafe, astfel că l-au testat pe închizătorul Raul Costin, 31 de ani, în amicalul câştigat în faţa divizionarei secunde Unirea Tărlungeni, scor 4-0.

Golurile au fost realizate de Târcoveanu şi de Palici, autor al unei "triple". Costin a jucat în primele 45 de minute, timp în care a dat siguranţă la mijloc, dar nu a ieşit în evidenţă pe plan ofensiv.

Maximum 3.000 €

Mijlocaşul a rămas liber de contract după ce Rapid a fost exclusă din Liga 1 din cauza falimentului. Conform surselor Gazetei, în cazul în care cele două părţi se înţeleg, fotbalistul ar urma să primească un salariu lunar de 3.000 €.

Aceleaşi surse susţin că Ionuţ Negoiţă nu este încântat de varianta propusă de staff-ul tehnic. Boss-ul de la RIN nu e mulţumit de faptul că Raul are aproape de 32 de ani şi nu a jucat la nivel foarte înalt până la această vârstă.

Finanțatorul dinamovist le-a transmis scouterilor şi antrenorilor că doreşte ca în locul lui Anton să fie promovaţi tineri precum Andrei Târcoveanu.

"Cu Raul Costin sunt discuții, dar nu e nimic parafat. Dacă se va ajunge la un numitor comun, va veni la noi! În acest moment avem un lot, de fapt avem 11-12 jucători destul de buni, dar ca să duci lupta pe mai multe planuri ai nevoie de un lot competitiv"
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

8 cluburia bifat în carieră Costin până în acest moment: FC Naţional, FC Sibiu, Dacia Mioveni, FC Vaslui, Simurq (Azerbaidjan), U Cluj, FC Botoşani şi Rapid

Dinamo - Unirea Tărlungeni (L2) 4-0

Au marcat: Palici (10, 23, 88), Târcoveanu (47)

Dinamo: Penedo - Hanca, A. Marc, M. Popescu, Maxi Oliva - Dudea, R. Costin, Târcoveanu - P. Petre, D. Popa, Vl. Olteanu. Antrenor: Ioan Andone. După pauză, au fost trimiși pe teren mai mulți juniori de la Dinamo II

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
duta_dd
duta_dd  •  05 August 2016, 07:51
Postat de tequlix pe 04 August 2016, 12:07

Conducerea asta e i.d.i.00.ata rau ca sa nu zic un cuvant mai grobian. Pai pentru Raul Costin,Dan Popa si ala de la Calarasi am asteptat noi 8 luni ??? Parca trompeta lui Negoita pe nume Danciulescu si ***N pe nume Andone ziceau ca vor completa lotu cu fotbalisti de valoare si ca nu oricine intra la Dinamo. Pai voi ce faceti ba puscariasilor de conducatori ??? Aduceti nu mai giorsaiti ?? *** mincinosi.

Nici nu ma asteptam ca andone sa aibe 00 ca Rednic si sa se impuna; sa vedem ce va spune cand va intra in vrie ca de obicei ...

maximy.
maximy.  •  04 August 2016, 12:14

Nustiu de ce sunt revoltati Dinamovisti dar Raul Costin chiar e un fotbalist foarte bun pentru nivelu ligii 1. Cand juca la Vaslui in perioada 2008-2009 a fost alaturi de Gaby Muresan cel mai bun inchizator din Romania. Este adevarat ca au trecut ani buni de atunci dar poate va confirma. Mie mi-a parut rau cand a plecat de la noi dar e de inteles. Falimentu inseamna dizolvarea si reziliera tuturor angajatilor. Multa bafta cainilor in campionat. Ati fost baieti cu noi si eu unu nu va uit. FZR.

mircea.pascu
mircea.pascu  •  04 August 2016, 12:12

Cum ar zice niste clasici: ''Poftiti la Abonamente dragilor''. Da, da, uite acum voi cumpara. Ma mai gandesc si eu cum sau gandit si ei cand a fost vorba sa-i aduca pe Camora,Lopez,Elhamed,Kone,Petrucci si acum il ratam si pe Nistor pentru ca patronu are pantalonii rupti... sau mai bine zis buzunarele il dau de gol la pantalonii aia Gucci ( de firma).

Vezi toate comentariile (6)
Comentează