FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA

Altă Astra » Șumi modifică toată linia apărării pentru meciul din Cupa Ligii

Șumudică e dispus să sacrifice Cupa Ligii pentru a-și mări șansele la titlu
Șumudică e dispus să sacrifice Cupa Ligii pentru a-și mări șansele la titlu

Articol de - Publicat luni, 07 martie 2016 00:00

Pentru poimâine, în Cupa Ligii, Șumi modifică toată linia apărării, bagă rezervele.

Astra a răsuflat ușurată după 2-0 cu Viitorul în prima etapă de play-off, pregătește contraatacul pentru mîine, la Comisia de Recurs în "cazul Șumudică", iar miercuri prima confruntare a săptămânii cu Steaua.

În prima manșă a semifinalei Cupei Ligii, în care giurgiuvenii vor evolua cu garnitura secundă! Titularii sunt menajați pentru următorul meci în campionat, de duminică, ce se dispută tot la Pitești cu Steaua.

Din afara terenului, Marius Șumudică va decide înlocuirea întregii apărări pentru duelul cu Laurențiu Reghecampf, de poimâine.

Astfel, dacă Silviu Lung junior își va relua locul de titular între buturi, linia de 4 fotbaliști defensivi va fi alcătuită din Scarlatache, Oros, Dandea și Ricardo Alves.

Aceștia îi vor înlocui pe Queiros, Geraldo Alves, Găman și Junior Morais, care vor fi păstrați pentru campionat. Nu este exclus ca strategia lui Șumi să fie abordată și de omologul său.

Reghe poate alinia și el mulți jucători de rezervă miercuri, așa cum s-a întâmplat și în prima manșă a Cupei României, cu Dinamo (1-1).

Și pentru Steaua, la fel ca pentru Astra, partida de duminică reprezintă momentan cea mai importantă miză.

"Pot fi titular la "națională""

Denis Alibec a marcat al 12-lea gol al sezonului în toate competițiile. Atacantul de 25 de ani are încredere în forțele lui: "E visul oricărui jucător să ajungă la Euro. Sper să câștigăm titlul și să-l forțez pe nea Puiu să mă ia. Normal, mă consider un posibil titular la "națională". Am calitățile necesare. E greu fără Marius Șumudică, îi dedicăm victoria, așteptăm să vedem ce se întâmplă la comisie, îl vrem înapoi".

"Așa mi-a zis cineva!"

Gigi Becali a reacționat la sportro după ce Șumudică a declarat că-l dă în judecată: "N-are de ce să se supere. Eu doar i-am luat apărarea și am zis că dacă a pariat pe alte echipe, nu are vreo vină, dar dacă a făcut-o pe Astra, e vinovat. Așa mi-a zis cineva, că a pariat pe schimbări. Dacă nu e adevărat, n-are de ce să fie supărat. Să mă ierte! Dacă vrea să mă dea în judecată, s-o facă".

"Toate deciziile au fost luate împreună cu ceilalți din staff. Cu Marius Șumudică eu n-am discutat absolut deloc. Poate o mai fi discutat cu Dani Coman"
Bogdan Andone, antrenor secund Astra

"Așteptăm cu nerăbdare recursul de marți și sperăm ca de miercuri Șumi să revină la antrenamente. Noi, secunzii, nu avem carisma și experiența lui. Eu urmez filosofia lui, după 6 ani alături de el"
Bogdan Andone, antrenor secund Astra

"Eu cred că am fost peste Astra, dar am întâlnit cea mai șmecheră echipă din Liga 1, speculează și e periculoasă când are mingea"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează