FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  PANDURII - DINAMO, AZI, 19:00, DIGISPORT 1, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Asul din mînecă » Andrei Cordoş le-a dezvăluit gorjenilor tactica lui Dinamo!

Articol de - Publicat marti, 17 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 februarie 2015 21:01

Fundaşul dat afară de Dinamo ştie jocul "cîinilor" şi i l-a detaliat tehnicianului care va debuta pe banca oltenilor. Andrei va fi titular în apărarea gorjenilor


Andrei Cordoş s-a pregătit şi a jucat în amicalele lui Dinamo din al doilea stagiu de pregătire şi ştie foarte bine tactica de joc şi modul de gîndire ale lui Mihai Teja, lucruri pe care i le-a explicat în detaliu noului său şef, Eduard Iordănescu.
Dinamo a renunţat la serviciile stoperului de 26 de ani cu nici o săptămînă înainte de turul semifinalelor Cupei Ligii, cu Pandurii, club cu Andrei a parafat un acord pe o jumătate de sezon, plus alte două din vară, dacă părţile vor fi mulţumite de colaborare. Deşi are la activ puţine antrenamente cu noua sa echipă, Cordoş pare să se fi acomodat şi va fi titular în centrul apărării gîndite de Iordănescu jr. pentru disputa cu roş-albii.

Teja a încercat în ultima săptămînă mai multe formule de start, în speranţa că va reuşi să îl surprindă pe Edi.


2 goluri în 13 partide a marcat Cordoş, în turul campionatului, pentru Dinamo
5,62 e media notelor GSP ale lui Cordoş în tur, cea mai mare dintre toţi fundaşii lui Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
zecs93
zecs93  •  17 Februarie 2015, 15:21

e clar, e trimis de angheLAKEEE ca spion in apararea gorjenilor, nu vedeti ca daia si va juca diseara titular :))))))))))))))))))))

d_3amon
d_3amon  •  17 Februarie 2015, 12:51
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

aia de prost port au si dovezi clare ca a fost blat. Rednic a declarat ca Borcea si nastase(care spune el a fost adus peste capul lui) ar fi facut blatul si ca s-au luat 7 mil pe Radu Stefan. Turcu a declarat ca Rednic ar fi vandut meciul cu nastase, dar ca pe Radu Stefan nu s-au luat bani in plus, ca a fost el personal la Roma cand s-a facut transferul. Cohn cel curat (bani ascunsi in elvetia) declara despre conducere si jucatori ca au facut blat la pauza, si s-au luat 5 mil pe Radu Stefan desi el nu valora nimic, era o muratura (167 meciuri in Seria A si 10 mil valoare curenta). iar lui pulhac i s-a parut ca unii jucatori au lasat-o mai moale la meciul ala.

mihai231
mihai231  •  17 Februarie 2015, 12:51
Postat de bodyoflies pe 17 Februarie 2015, 12:43

A scris la caterincă, voi luati totul de bun???

este dat pe prosport:))..dar nu are nici o legatura cu ce scrie imbeciul asta.....oricum o sa vedem ce va fi..eu sper sa se spuna odata ce a fost la meciul ala...dupa care am si plans din cauza a 2-3 imbecili Nastase, Blay si Radu...poate Radu nu gresit prea mult, dar tziganu de Blay si Nastase au ingropat echipa.....

Vezi toate comentariile (24)
Comentează