FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - PANDURII 1-3 (ÎN TUR 1-2)

Atac dur al unui fost dinamovist: ”Cu atît mai mult mă bucur că i-am bătut” :X

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 21:29

Andrei Cordoş, fundaşul celor de la Pandurii, l-a criticat dur pe Mihai Teja, antrenorul lui Dinamo, pentru că nu se mai bazează pe jucătorii care au dus greul în ”Ştefan cel Mare” în ultimul an.

”Mă supără cînd văd ce se întîmplă cu Traian Marc sau cu Bărboianu. Nu poţi să te comporţi aşa cu jucătorii care au dat totul pentru Dinamo. Nu e corect să nu te bazezi pe astfel de jucători. Păi, am jucat cu Fane în centrul defensivei şi am făcut-o foarte bine, el s-a descurcat şi ca fundaş dreapta. Nu se poate să nu fie titular.

Cu atît mai mult mă bucur că i-am bătut astăzi. Îmi pare rău că am plecat de la Dinamo. Poate mă voi întoarce într-o zi, dar nu cu actuala echipă tehnică”, a spus Andrei Cordoş.

Cei de la Pandurii s-au calificat în finala Cupei Ligii, după ce au învins-o în ambele manşe ale semifinalei pe Dinamo, 2-1 la Tg. Jiu şi 3-1 la Bucureşti.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (10)
explorer21
explorer21  •  11 Martie 2015, 10:10

Desi nu sunt de acord cu ce ai spus de Barboianu, in rest felicitari! Bine ca ai plecat de la prostii astia si te-ai scutit de o noua umilinta!

gutza23
gutza23  •  11 Martie 2015, 09:22
Postat de mariuspuma2009 pe 11 Martie 2015, 01:03

La plecarea lu Cordos e doar mana lu Stanciu are interese sa vina jucatori lui ca sa ia el cascavalu ca de are si el cota parte din transfer (comision)il doare undeva de Dinamo :))

e bine ca la voi nu se fac dasetea si se fac doar transferuri cu,cap si fara interese la mijloc elton,andrade,lemnaru,rapa,matei,bratu etc :)))))))))

daculliber
daculliber  •  11 Martie 2015, 03:00

Respect Cordos! Ne e dor de tine! Speram sa te intorci intr-o zi!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează