FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOKTV, GSPRO

Avertisment pentru Gnohere înainte de primul meci contra lui Dinamo: "Ți se pregătește ceva! Oricum nu vei face diferența"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2017 12:02

Marius Niculae, fost jucător la Dinamo, a vorbit despre situația lui Gnohere, atacantul Stelei, care se va duela pentru prima dată cu fosta sa echipă și l-a avertizat pe francez.

"Nu înțeleg de ce Gnohere a făcut pasul ăsta către Steaua. Pentru el era mai bine să rămână la Dinamo pentru că se juca pentru el, la Steaua, mai greu.

Și nu trebuia să spună că nu se va duce la Steaua. Putea să zică că e profesionist și era cel mai bine pentru el și nu erau probleme. Dar când declari că nu mă duc niciodată la Steaua, suporterii au înregistrat ceva.

Gnohere va avea parte de o primire specială, cred că i se pregătește ceva. Gnohere nu face diferența. E un atacant care e acolo, în careu. Și nu cred că va face diferența în această seară

Eu nu-i văd pe Gnohere și pe Alibec să joace împreună. Ei sunt pe aceeași poziție și în plus, nu fac faza defensivă ", a spus Niculae la TV Digi Sport.

8.500 de fani dinamoviști sunt așteptați pe Arena Națională

Citește și: Steaua se răzbună pe fanii lui Dinamo! Ce decizie au luat șefii roș-albaștrilor și de ce riscă să fie amendați

  • Steaua și Dinamo se vor duela azi de la ora 20:00 în returul semifinalelor Cupei Ligii. În tur, Dinamo s-a impus cu 4-1. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
don.uci
don.uci  •  01 Martie 2017, 14:57
Postat de cobra_z pe 01 Martie 2017, 14:22

Viorel stelistule, nu trebuie sa postezi aici unde e vb de fcsb-dinamo...ce spui tu nu are legatura cu echipele care joaca azi.

Dupa cum promoveaza dinamovistii meciul, cu 'Steaua (oricare ar fi ea), cred ca tu esti pe langa subiect aici

khal_37
khal_37  •  01 Martie 2017, 14:49
Postat de dincolodenori pe 01 Martie 2017, 14:40

Ti-am dat 30 de like-uri ca sa vezi cat esti de penibil ..Tu generalizezi initiativa unora dintre fani ? dar numesti "penibil " un om care iti insireaza performante sportive clar obtinute si in istorie consemnate ? ce creier ai in bostanul ala ?

Fraierica asta nu face altceva decat sa sublineze ca el este o *** a noii societati neocomuniste de la putere si, ca orice *** care se respecta este antistelist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guyencea
guyencea  •  01 Martie 2017, 14:46

Fcsbistii isi fac iluzii....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează