FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO

"Câinii" au și vești proaste după Derby de România! Un titular e suspect de ruptură musculară

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 10:10

May Mahlangu a fost surpriza lui Andone pentru Derby. Sud-africanul mai avea doar două apariţii ca titular la Dinamo și a marcat primul gol al meciului cu Steaua.

El a rezistat doar 27 de minute, a ieșit accidentat și e suspect de ruptură musculară.

Mahlangu, 27 de ani, a venit printre “câini” la sfârșitul verii, liber de contract. A mai jucat în Suedia, la Helsingborg și IFK Goteborg, în Turcia, la Konya, și în Belgia, la Saint Trond.

Mijlocașul stânga al lui Dinamo are 19 meciuri și două goluri pentru “naţionala” Africii de Sud.

May Mahlangu a înscris primul gol al meciului câștigat de Dinamo în fața Stelei, scor 4-1, în manșa tur a semifinalelor Cupei Ligii. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
chris_bu67
chris_bu67  •  23 Decembrie 2016, 11:20

Bravo Dinamo!M-ați necăjit de multe ori în ultima vreme,dar pentru că i-ați bătut măr pe ăștia cu bani mulți de la fotbal club sportiv becali,chiar de două ori într-o lună,mi-a trecut!Crăciun cu bucurie,în cele mai frumoase culori-ALB și ROȘU!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Decembrie 2016, 10:34

recuperare rapida May ! felicitari pentru golul marcat !

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  23 Decembrie 2016, 10:06

avem cine sa-l inlocuiasca cu brio pana la refacerea totala : a.tircoveanu si i.gheorghe !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează