FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - ASTRA 1-0

Cei mai criticați jucători ai Stelei au răspuns contestatarilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 19:13

Gregory Tade și Paul Papp au vorbit după victoria Stelei în fața Astrei, 1-0. Atacantul a și marcat în partida de azi din turul semifinalelor Cupei Ligii.

"Am făcut un pas înainte spre finală. Nu mă interesează cine mă critică, nu sunt aici să răspund la critici. Ce s-a întâmplat cu Ciprian e foarte rău. E un atacant bun, dar Mister va decide cine va juca. Meciul din campionat e foarte important pentru că vrem să luăm titlul", a spus Tade la Dolcesport.

Cred că victoria din seara asta e o victorie de moral. Noi am avut câteva ocazii foarte clar, scorul putea fi mult mai mare. Avem 60% șanse la calificare, pentru că 1-0 e un rezultat la limită. Aud criticile, dar trec peste el, sunt puternic. Nu cred că sunt singurul jucător din lumea asta care greșește. Sunt greșeli normale. Nu știu ce să mai zic, o să trec și peste asta. La fiecare antrenament mă pregătesc 100%. Mă bucur foarte mult pentru Tade că a înscris, merita acest joc" Paul Papp

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
manty_one
manty_one  •  09 Martie 2016, 22:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează