FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA

Cere amînarea! Steaua nu vrea să mai joace în 2014 ultimul meci al anului: "Vremea nu ajută deloc"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 17:03

Steaua ar trebui să joace ultimul meci oficial al anului pe 14 decembrie, cu CSMS Iaşi, în Cupa Ligii. Jocul ar fi la 3 zile după cel cu Dinamo Kiev din Europa League. 

Roş-albaştrii ar vrea ca partida care contează pentru sferturile de finală ale Cupei Ligii să fie jucată în 2015, considerînd că vremea nu favorizează spectacolul.

"Din păcate, vremea nu ajută deloc fotbalul în această perioadă, terenurile sînt aproape impracticabile. Partida poate fi programată oricînd la anul", a spus Helmuth Duckadam la DigiSport.

La sfîrşitul lui octombrie, Steaua şi CSMS Iaşi s-au întîlnit şi în Cupa României. Atunci, campioana s-a impus la limită, 1-0, după un gol marcat de Nicuşor Stanciu în ultimele minute.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
pol1iasi
pol1iasi  •  04 Decembrie 2014, 17:51

Vedeti-va de treaba ca meciul se VA JUCA la ora DATA STABILITA!! Iasul a refuzat din start amanarea meciului !! Asta de ce nu scrieti bai (PSEUDO)gazetarilor??????????

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Decembrie 2014, 17:46

Ia atentiune domne, ca nu stiu ce vrea Steaua si pres(edintele) ! Executarea , ce mama dracului !

mixy
mixy  •  04 Decembrie 2014, 13:24

Anul trecut cereau sa inceapa returul , acum nu vor sa joace ... cine ii mai intelege ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează