FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO

Cum nu se putea mai rău! Dinamo va da piept în Cupa Ligii exact cu formația care a eliminat-o în sezonul precedent

Dinamo a pierdut de trei în fața gorjenilor în 2015, de două ori în Cupa Ligii și o dată în campionat
Dinamo a pierdut de trei în fața gorjenilor în 2015, de două ori în Cupa Ligii și o dată în campionat

Articol de - Publicat miercuri, 19 august 2015 00:00

Dinamo va întîlni Pandurii în Cupa Ligii, exact echipa care a eliminat "cîinii" umilitor în ediția trecută a competiției, în semifinale.

"Cîinii" se vor duela în primul tur al Cupei Ligii Adeplast cu Pandurii. Conform tragerii la sorți de ieri, Dinamo va juca în deplasare, pe terenul gorjenilor, pe 9 septembrie 2015, într-o singură manșă.

Interesant este că roș-albii au fost eliminați sezonul trecut din aceeași competiție chiar de Pandurii, într-o dublă manșă a semifinalelor. Atunci, Pandurii antrenată de tot de actualul tehnician al echipei, Edward Iordănescu, a umilit Dinamo cu scorul general de 5-2.

"Fai și amar"

Cele două jocuri cu Pandurii din Cupa Ligii au fost dezastruoase,  iar returul de pe stadionul Dinamo, scor 3-1, l-a scos la rampă, negativ pe actualul fundaș stînga dinamovist, Collins Fai, 23 de ani. Acesta a avut o evoluție penibilă, fiind notat de Gazetă cu nota 3.

Mai mult, dubla din Cupa Ligii a fost fatală pentru antrenorul de atunci al "cîinilor", Mihai Teja, care a fost demis la scurt timp, conducătorii considerînd foarte important premiul de 200.000 de euro pentru cîștigarea competiției, avînd în vedere politica financiară de austeritate din Ștefan cel Mare.

Nu s-au schimbat multe

Deși Dinamo a "rulat" mulți jucători față de anul trecut, jucătorii de bază sînt aceiași. Nu mai puțin de opt "cîini" din actualul lot au prins dubla manșă din sezonul trecut, toți fiind în acest moment jucători de bază în echipa gîndită de actualul tehnician al "cîinilor", Mircea Rednic: Collins Fai, Andrei Marc, Steliano Filip, Bogdan Gavrilă, Cosmin Matei, Dorin Rotariu, Ionuţ Nedelcearu și Valentin Lazăr.

400.000 €este premiul pentru cîștigătoarea Cupei Ligii din acest sezon

Restul meciurilor din Cupa Ligii:

  • FC Voluntari - Astra
  • Pandurii - Dinamo
  • Chiajna - FC Botoșani
  • CSMS Iași - CFR Cluj
  • Viitorul - CSU Craiova
  • ACS Poli Timișoara - Petrolul

*În această fază a competiției participă 12 echipe din Liga 1. Steaua și ASA Tg. Mureș sînt calificate direct în sferturile de finală, fiind primele două clasate în sezonul trecut de Liga 1.

Bilete pentru Petrolul

"Cîinii" au pus în vînzare biletele pentru meciul de acasă cu Petrolul, programat sîmbătă, 22 august 2015, de la ora 21:00. Tichetele pot fi achiziționate de pe platforma virtuală bilete.fcdinamo.ro, dar și de la casele de bilete ale stadionului din Ștefan cel Mare, începînd de vineri. Prețurile biletelor:  10 lei - peluze, 15 lei - tribuna a II-a, 20 lei - tribuna I, 25 lei - tribuna 0, 30 lei - tribuna 0 VIP.

Starokin și Himcinschi, OUT!

Așa cum Gazeta a anunțat în urmă cu aproximativ două săptămîni, Dinamo s-a despărțit ieri de doi jucători. E vorba de mijlocașul bulgar Orlin Starokin, dar și de atacantul Fabian Himcinschi, ultimul împrumutat la Dunărea Călărași.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 August 2015, 18:59

dinamo rusinea Europei,iar se va face de ras in aceasta competitie

1745flo
1745flo  •  19 August 2015, 22:15

N-are nimic daca ne elimina Lignitul, ne concentram pe campionat!:)

zecs93
zecs93  •  19 August 2015, 19:09

Ma scuzati, 400.000 € este premiu financiar pentru castigatoare !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează