FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - PANDURII, MIERCURI, 20:00, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK TV

Cupa Ligii e pe planul doi pentru Steaua: ”Vor intra jucătorii care au evoluat mai puțin, obiectivul principal este campionatul”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2015 20:00

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, crede că echipa sa va apela la rezerve în finala Cupei Ligii cu Pandurii.

"Nu cred că este un avantaj pentru ASA faptul că jucăm finala Cupei Ligii. Cred că ASA are un meci mai greu la Giurgiu decît avem noi cu FC Botoşani, cel puţin teoretic. Cred că în Cupă li se va da o şansă jucătorilor care au evoluat mai puţin. Vrem să cîştigăm finala, dar obiectivul principal este campionatul.

Avem cîţiva jucători suspendaţi, Tănase este accidentat. Dar cred că şi ceilalţi vor să arate că merită să joace şi să rămînă la Steaua, în ceasul al 12-lea. Depinde doar de noi dacă vom face faţă şi vom reuşi să câştigăm acest trofeu", a declarat Helmuth Duckadam la DigiSport.

Finala dintre Steaua și Pandurii va avea loc miercuri, de la ora 20:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1 și Look TV.

Cum ar putea arăta Steaua: Cojocaru - Rîpă, Tamaş, Varela, Guilherme - Breeveld, L. Filip - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu - G. Iancu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  19 Mai 2015, 08:08

Steaua va pierde atat titlul,cat si finala Cupei Ligii ! Cu asemenea mentalitati de echipa mica, performanta va fi doar amintire. Pacat,Duckadam !

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  19 Mai 2015, 01:50

Chestia e ca astia daca nu au meci se duc prin cluburi la baut. Si in loc sa fie "menajati", sunt defapt mai obositi decat daca ar fi jucat.

blade_mrn
blade_mrn  •  19 Mai 2015, 01:10

A mai menajat galca marii titulari pt meciul cu ludogoret...si erau mai obositi decat bulgarii...oricum omul are niste fixatii gen tosca fundas central, 2 inchizatori cu chiajna, schimbari ofensive prin min 80....

Vezi toate comentariile (23)
Comentează