FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - ASTRA, AZI, 17:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Delegare controversată » Marius Avram va arbitra din nou Astra după cinci ani

Marius Avram, 36 de ani, e arbitru FIFA din anul 2010
Marius Avram, 36 de ani, e arbitru FIFA din anul 2010

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 00:00

Marius Avram va arbitra, pentru prima dată după 5 ani, un meci al Astrei, club unde tatăl său a fost angajat câţiva ani.

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-l delege pe Marius Avram la turul primei semifinale din Cupa Ligii, Steaua - Astra. Alegerea e una surprinzătoare ţinând cont de relația pe care "centralul" bucureştean o are şi prin intermediul tatălui său cu clubul giurgiuvean.

Vasile Avram, fostul şef al CCA, a fost angajat al Astrei, ca secretar general, vreme de aproape doi ani, între 2012 şi 2014. El a primit astfel o mână de ajutor în perioada în care era anchetat şi judecat în dosarul "Mită în elicopter", decizia finală, dată anul trecut, fiind de condamnare la închisoare cu executare.

Tocmai din acest motiv, Marius Avram a avut interdicţie de a mai oficia la partidele Astrei. Ultima dată când s-a întâmplat să arbitreze clubul lui Ioan Niculae s-a întâmplat acum 5 ani. Mai precis, în februarie 2011: Astra - Bistriţa 1-0.

2 meciuriale Stelei a condus Marius Avram în acest sezon, ambele victorii pentru campioană: 3-0 la Pandurii şi 2-0 cu CSU Craiova

"Marica revine peste o lună"

Accidentarea lui Ciprian Marica a fost mai puțin gravă decât intuiau steliștii, Reghecampf precizând ieri că-l așteaptă pe atacantul de 30 de ani să revină la antrenamente la sfârşitul lunii martie: "A făcut un RMN, dar e perioada foarte scurtă după accidentare şi nu se vede absolut nimic. Cred că, după pauza prilejuită de partidele echipei naţionale cu Spania și Lituania, Ciprian se va putea pregăti din nou. Nu știu încă dacă Marica va merge în Serbia, la Marijana Kovacevici. Eu sunt de acord ca jucătorii noştri să revină cât mai repede pe teren, indiferent de tratamentul pe care îl urmează!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
100002473541087
Danut Ognean  •  09 Martie 2016, 13:04

avran arbitru profcsb-ist! rusineeeeeeeeeeeeeee

883135188391540
Popa Corneliu  •  09 Martie 2016, 11:25
Postat de lapusneanul pe 09 Martie 2016, 09:12

ultima stire din articol se bate cap in cap cu alta.....gigel a spus ca marica poate juca duminica.....cine draq minte ? reghe talent spune ca nu stie daca marica merge in serbia...pe un alt articol se spune ca marica e in ....dubai....la voi nu stie nimeni ce fac ceilalti colegi, ziar de 2 lei....

Nu minte nimeni, va juca sau nu in functie cat e cota la pariuri si pe care va juca Sumudica!! PSD Astra Giurgiu este ajutata, in cazul asta cu arbitrii, de oamenii de la PSD Bucuresti, Burleanu si Iorgulescu, oamenii lui Ponta!! Doar nu sta degeaba la puscarie patronu"!! Capisci?

883135188391540
Popa Corneliu  •  09 Martie 2016, 11:19

Pai daca Coltescu si-a luat banii pentru cele trei goluri anulate aiurea Stelei, mai Ramane ca Avram, impreuna cu cei de la Comisia care a interpretat Legea asa cum a "vrut muschii ei", cu banii pe care ii ia de la Sumudica sa joace la pariuri pe victoria Astrei!! La un 11m acordat cota este 1:3, la doua 11 m si un eliminat de la Steaua, cota 1:7, iar la 0-0 un eliminat de la Steaua si un 11m ratat de Astra, cota 1:21!! Varianta asta cred ca o va juca *** de Sumudica, ca EL este smecher si deasupra Legii!!! "Hai ca i-a facut si pe astia!" isi rade in barba Sumudica de jurnalistii lu' peste de la gsp!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează