FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ACS POLI TIMIȘOARA - ASA TÂRGU MUREȘ 3-1

Dezvăluiri halucinante ale lui Ionuț Popa: "Nu ne prezentăm la finală! Abia am avut banii ca să intrăm pe teren!"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 22:12

Ionuț Popa a anunțat că ACS Poli Timișoara nu se va prezenta la finala de Cupa Ligii, după ce echipa sa a plătit banii pentru închirierea stadionului cu doar câteva ore înainte de meci.

Timișorenii au învins cu 3-1 în meciul retur de pe stadionul "Dan Păltinișanu" și au trecut de ASA Târgu Mureș cu scorul de 7-3 la general, dar tehnicianul susține că ACS nu se va prezenta la meciul din ultimul act din cauza problemelor financiare.

"Cei de la Consiliul Județean nu au vrut să ne lase să jucăm pe stadion. Ne-au așteptat până la 3, până am strâns bani ca să achităm taxa de meci. Ne oprim aici, echipa nu se va prezenta la finală! Dacă nu ne primim banii de la LPF, nu ne prezentăm în Cupa Ligii, că nu avem cu ce!

Eu am crezut că ăștia de la Consiliul Județean se ocupă cu satele, credeam că Primăria achită banii. Am strâns banii cu o oră jumătate înainte de startul meciului. E vorba de o taxă 6000 de lei. Probabil că politicul se bagă peste tot.

Pentru noi, campionatul este mai important. Nu sunt fericit pentru calificarea în finală, fiindcă sunt lucruri în neregulă", a spus Ionuț Popa la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
368023036732853
Iuga Mircea  •  03 Martie 2017, 11:16

Poli a jucat tot in liga intii ,deci puteau sa le anuleze penalizarea de 8 puncte.Poli trebuia sa ii puna ligii aceasta conditie ,care era normal daca POLI a jucat tot in prima liga ,dar POLI nu are conducere care sa lupte pentru ei cum are Gaz Metanul Medias.Sa le fie rusine si conducerii luiPOLI si ligii de fotbal si mai ales lui Duru care demonstreaza inca odata ca este in nesimtit !!!!!!!!!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  03 Martie 2017, 10:47

chestie de interpretare ,daca FRFsi Liga care sunt autorii acestui Regulament nu sunt rigurosi in Deciziile lor in sensul ca aceasta depunctare e obligatorie doar daca ai retrogradat ,oare cine a folosit exceptia de a juca din nou in liga superioara ei,atunci lasi exceptia sa curga .Sa va fie rusine ,ati facut atatea faradelegi si nu vreti sa faceti o exceptie ,de altfel legala ,pt. ca va sta Timisoara-n gat.Bravos ,de 8 ori Miticilor

bvd_magheru
bvd_magheru  •  28 Februarie 2017, 23:17

Bine . Ai tras un semnal de alarma cu pistolul cu apa ! Traiasca si Infloreasca Piata Victoriei si tinerii frumosi si liberi de acolo !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează