FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - PANDURII 1-3

Dinamo îşi pierde iar fanii » Suporterii i-au băgat în şedinţă pe Dănciulescu şi Niculae: ”Puneţi biciul pe ei!”

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 21:25

Suporterii dinamovişti au părăsit în grupuri arena la scorul de 0-2, iar cei rămaşi i-au băgat în şedinţă pe Dănciulescu şi pe Niculae, apostrofîndu-i pe fotbalişti, în special pe Matei.

Golul lui Pleaşcă din minutul 70 i-a umilit pe fani, foarte mulţi dintre cei 5.826 de spectatori prezenţi la partidă hotărînd să părăsească arena. Unii i-au înjurat pe conducători, alţii pe antrenori şi pe jucători. La final, Ionel Dănciulescu a fost şi-a vorbit cu cîţiva fani din galerie.

A fost chemat şi Marius Niculae de către spectatorii de la tribuna a II-a. "Săgeată, pune biciul pe fotbalişti, în special pe nesimţitul ăla de Matei! Sînt mulţi care-şi bat joc de Dinamo", au răbufnit fanii.

Şi Ionuţ Negoiţă a părăsit tribuna oficială încă din minutul 70, foarte nervos şi descumpănit, fiind decis să aibă o discuţie cu staff-ul administrativ pentru a trece la fapte.

Patronul este supărat de atitudinea fotbaliştilor, mai ales în această primăvară, cînd plafonul salarial lunar a crescut de la 90.000 de euro la 160.000 de euro.

"E prea mare vînzoleala din echipa lui Dinamo. Ies şi intră în primul 11 prea mulţi jucători care ar trebui să fie de bază şi să evolueze în mod constant" (Bogdan Stelea, la DolceSport)

"Lumea voia o finală Dinamo - Steaua, dar noi am jucat prea bine. Nu ne-a fost atît de uşor pe cît o arată scorul. I-am dezechilibrat pe contraatac" (Mihai Răduţ, mijlocaş Pandurii)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cainerrosu
cainerrosu  •  11 Martie 2015, 22:07

GSP= MINCINOSUL DE SERVICIU ! Au plecat suporteri de la T0 si T1 maxim 10 % dupa min 70 ! Galeria a cintat si a stat pina la final !

ziko88
ziko88  •  11 Martie 2015, 11:34
Postat de rapid_forever_1923 pe 11 Martie 2015, 10:20

Fani de carton,la primul esec nu mai vin la stadion...ei vin la stadion doar cand echipa are rezultate sau sunt jocuri cu steaua sau Rapid,sa fii suporter al unei echipe inseamna in primul rand sa fii langa echipa la greu,nu la bine...

Mai du te req mah saracie lucie...ce? ti au trecut cearcanele de la divizia B? (ora 11) Stai ca iti intrii din nou in program de la anul. Mor cand vad m.i.z.e.r.i.i d astea aplaudace ! Voi n aveti fani in toata tara cati are Dinamo in Bucuresti si ai ajuns sa vb aici de ...sictir

bamse1901
bamse1901  •  11 Martie 2015, 11:22

Matei oricum a stricat toate fazele din prima repriza

Vezi toate comentariile (6)
Comentează