FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FINALA

Dinamoviștii și-au ironizat rivala FCSB: "Nici nu mai știu câte le-am dat, vreo 7 parcă!" + Steliano Filip critică selecția lui Daum

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 mai 2017 22:44

Steliano Filip i-a ironizat pe cei de la FCSB după ce Dinamo a câștigat Cupa Ligii, scor 2-0 în fața lui ACS Poli Timișoara.

"Ne bucurăm din tot sufletul că am câștigat. Timișoara trebuie felicitată pentru parcursul de până acum și pentru ce face în campionat. Trebuie să ne gândim că și noi am trecut de echipe importante. Cu FCSB le-am dat, nici nu mai știu, vreo 7 parcă (n.r. 7-2 la general)", a declarat Steliano Filip la TV Dolce Sport.

"Sunt discuții pentru a pleca, dar nu depinde de mine. De când a venit Mister a reușit să facă un grup unit, o familie frumoasă. Îi transmitem lui nea Ando că și el a pus umărul la acest trofeu" Steliano Filip

Steliano a fost dezamăgit însă de selecția lui Christoph Daum pentru dubla cu Polonia și Chile: "Sunt dezamăgit. Cred că meritam să fiu în lotul naționalei. La început dânșii au spus că la echipa națională vin cei mai în formă jucători. Eu trebuie să mă pregătesc mai bine, asta e! Eu cred că meritam pentru că am făcut o treabă bună. Am terminat pe un loc onorabil în play-off. Sunt și alți jucători de la Dinamo care meritau la lot. Dar asta e, n-avem ce face".

"Suntem foarte bucuroși. Era foarte important să câștigăm și titlul. Anul viitor sper să facem o treabă mai bună. Sezonul viitorul vom arăta mult mai bine cu Cosmin Contra pe bancă. Dânsul a vorbit cu jucătorii care sunt în ultimele luni de contract. Sper să îi convingă. Eu rămân sută la sută. Vreau să iau titlul la Dinamo" Dan Nistor 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
chris_bu67
chris_bu67  •  21 Mai 2017, 16:13
Postat de Pompiliu Bota pe 21 Mai 2017, 13:05

Pe vremea lui Luce, cand Steaua lua tot, aveau o deviza: an de an trofeu european - gheata de aur ! (Camataru, Mateut, Camataru...) Pana s-a desfiintat. gheata de aur, Dinamo nu, din pacate.

În schimb nu mai există steaua lui tov.bodnăraș,care avea nevoie de 102 minute să câștige la Oradea deși un meci durează 90.Pompiliu ești cam lovit cu bota-n cap,pe vremea lui Luce steaua lua tot,ce?Acuma încearcă să cumpere juniori de la Dinamo să-și facă echipă.Iar ceilalți,clona fcsb-istă deși au cei mai mulți bani și au luat cei mai scumpi jucători,n-au luat nici un trofeu,sâc!Eu zic că e mare rușine,să iei bătăi cu 7-2 de la un club ieșit din insolvență.Pompiliu deschide geamul și ia o gură de aer,mon cher!Căldură mare!

887888274661367
Pompiliu Bota  •  21 Mai 2017, 13:05

Pe vremea lui Luce, cand Steaua lua tot, aveau o deviza: an de an trofeu european - gheata de aur ! (Camataru, Mateut, Camataru...) Pana s-a desfiintat. gheata de aur, Dinamo nu, din pacate.

brandremist
brandremist  •  21 Mai 2017, 10:00

E numai vina lui Marc că și-a băgat mingea în poartă și acum ființa asta se crede îndreptățită să vină la Națională. :))) N-are viteză/viziune/luciditate în joc, dar se lamentează în fiecare interviu că n-a fost chemat la Națională de parcă l-am fi lăsat acasă pe Marcelo. Mai nou dacă nu înscrii în propria poartă și nu iei cartonașe roșii devii cel mai bun fundaș din România. :))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează