FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FC VOLUNTARI - DINAMO, 21:00, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK TV, GSP.RO

EXCLUSIV Mai mulți arabi vor fi prezenți la meciul dintre Voluntari și Dinamo » Scopul acestora e legat de dezvoltarea fotbalului în România

Articol de - Publicat joi, 11 august 2016 19:27

La meciul de diseară din "optimile" Cupei Ligii dintre FC Voluntari și Dinamo vor fi prezenți mai mulți arabi din zona Golfului, mai exact din Qatar, care sunt interesați de o colaborare cu formația din Ștefan cel Mare la nivelul academiei de juniori.

Momentan nu se pune problema de investiții mai mari ale asiaticilor. Aceștia au venit momentan doar să vadă în detaliu academia lui Dinamo, eu auzind de forța acesteia.

Deschiderea acestei colaborări a fost făcută din momentul în care Gnohere a fost dorit în Emirate de clubul Dibba Al Fujairah, însă Dinamo a refuzat oferta. Acest lucru se întâmpla la sfârștiul lunii trecute.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
zecs93
zecs93  •  11 August 2016, 23:06

Am niste surse dar nustiu daca sunt adevarate ca nu doar pentru academie au venit arabii, ci de niste investitii mai majore alaturi de Ionut Negoita sau de ce nu, sa dea clubu total !!! Doamne ajuta !!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 August 2016, 22:58
Postat de mariuss72 pe 11 August 2016, 20:13

Mai bine arabi decit albanezi.

Si daca-s si arabi de ziua a saptea e ideal!

caminero
caminero  •  11 August 2016, 22:55
Postat de mal. pe 11 August 2016, 21:11

Așa cum bine remarcați și dvs., arabii cumpără cluburi celebre, care au ajuns la un mare nivel de performanță. În domeniul auto, arabii își cumpără Rolls Royce, niciodată nu cumpără Dacia în care să investească până ajunge Rolls Royce! În rest așa este, acolo sunt banii!

Eh, au cumpărat arabii și formații mai mititele, gen Malaga ... bine, am impresia că de Malaga s-au plictisit repede, au scăpat de ea ...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează