FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO 1-3 (2-7 LA GENERAL)

Fanii Stelei s-au săturat! Revolta după încă o umilință în fața lui Dinamo: "Aroganța voastră o să vă coste! Înseamnă că nu ne vreți"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 13:28

Steaua a pierdut meciul cu Dinamo, 1-3, și a fost eliminată din semifinalele Cupei Ligii, scor 2-7 la general.

Fanii Stelei, prezenți pe Arena Națională, i-au așteptat pe jucători și pe staff după meci pentru a le reproșa jocul slab. Totuși, doar Florin Tene, Alibec și Niță s-au oprit pentru a vorbi cu fanii, fapt ce i-a deranjat pe suporteri, care se așteptau ca și Reghe și mai mulți steliști să vorbească cu ei, potrivit TV Digi Sport.

"De ce nu ați venit să vorbiți cu noi? Dacă nu ne băgați în seamă și nu ne apreciați, înseamnă că nu ne vreți lângă voi. De 7-8 luni venim după voi și nu ne băgați în seamă.

Nu a venit nimeni de la echipă să ne salute la finalul meciului decât Alibec și Niță", au spus fanii către Boldrin și Florin Tănase.

"Jucătorii nu mai vin la noi? Reghe trimite doi jucători la noi? Aroganța o să aducă tot mai puțini oameni la stadion", a fost mesajul fanilor către Florin Tene, antrenorul cu portarii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
ray51
ray51  •  03 Martie 2017, 11:45

FCSB-ul ar trebui sa-si aiba fanii ei. De ce nu e in stare sa-si formeze, consolideze si pastreze o galerie???

1025138504184136
Constantin Valentin  •  02 Martie 2017, 19:37

NU MAI TRAGETI IN EI...REGHEMANELE ET COMPANIA-STEAUA SUNT...NEVINOVATI ! AHAHAHAHAHAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

alex_1973
alex_1973  •  02 Martie 2017, 19:24
Postat de juliusmad pe 02 Martie 2017, 16:16

dada, lasa ca venim la meciurile csa-ului......la pastele cailor. nu va dati seama ca sunteti penibili??? ati inceput aceleasi glume de doi bani ca si dinamovistii. va face sa simtiti ca aveti echipa sau vreti sa va convingeti ca asta nu e Steaua....sau sunteti postaci, ceea ce nu m-ar mira

Ești o rușine gigista.chiar nu ai ce cauta la meciurile Stelei.Ramai cu tatuca oierul .manelistul si mimisor care da cu pumnul in suporterii oamenințat reprezentativi pentru tine.După rușinea cu Dinamo va dat pufuleți pentru participare?Sau ești doar vocal pe aici și nici nu ști unde este stadionul?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează