FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - ACS POLI, AZI, 20:00, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK, GSP.RO

Finala decisivă » Dinamo și ACS Poli se duelează pentru trofeul Cupei Ligii: trei jucători vor disputa ultimul meci pentru ”câini”

Romera s-a impus la Dinamo, după un start de sezon mai dificil
Romera s-a impus la Dinamo, după un start de sezon mai dificil

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2017 00:00

”Câinii” pot urmări diseară ultimele reprezentații ale lui Palici, Penedo și Dielna, dar sunt și jucători care și-au dat acceptul să continue la Dinamo, precum Romera, Cerniauskas și Marici.

Dinamo încheie sezonul cu finala Cupei Ligii de diseară, dar mercato de-abia începe pentru roș-albi. Șefii au amânat pentru săptămâna viitoare discuțiile definitive privind prelungirea contractelor jucătorilor ale căror înțelegeri expiră în această vară.

Chiar dacă vor pleca în vacanță, fotbaliștii vor fi reprezentați la discuții de către agenții lor. Meciul de Poli poate fi ultimul pentru mai mulți "câini".

  • Penedo (36 de ani) se pregătește de finala pe care și-o dorea, apoi va pleca alături de familie în Italia, în vacanță. Din sezonul viitor, are șanse mari să se dueleze cu Ronado și cu Messi, întrucât e pe lista celor de la Las Palmas (locul 14 în La Liga).
  • Cerniauskas (28 de ani) vrea să continue, urmează să se parafeze actele.
  • Romera (29 de ani) e de acord, în principiu, cu ceea ce-i oferă Dinamo, însă vor mai fi discuții săptămâna viitoare. Ibericul e pe placul lui Contra, de aceea varianta Tiago Lopes (CFR, liber luna viitoare) e doar de rezervă. Lusitanul ar putea ajunge la Craiova.
  • Dielna (29 de ani) a primit ofertă de 12.000 de euro pe lună, ar avea cel mai mare salariu din lot, însă și Sunderland îi face cu ochiul.
  • Marici (28 de ani) ar putea continua, mai ales că nu se știe dacă va fi păstrat Dielna. Roș-albii iau în calcul extinderea acordului dacă va fi de acord cu niște clauze impuse de club.
  • Palici (28 de ani) e dorit pe mai departe de Contra, însă Lech Poznan, Legia Varșovia și Ufa îl tentează cu salarii de trei ori mai consistente.

"Guriță" anti-Poli

Prima finală pentru Cosmin Contra ca antrenor al "câinilor" e tocmai împotriva Timișoarei natale. "Guriță" (41 de ani) a început fotbalul pe Bega, evoluând pentru Poli în sezoanele 1993/1994 și 1995/1996, după care a plecat la Dinamo.

S-a întors pe Bega în 2005, 14 meciuri, apoi în 2009-2011, 21 de partide, în ultima ediție debutând și în cariera de tehnician.

Bănățeanul a mai fost de alte două ori în postura de a disputa un trofeu: întâi a câștigat Cupa României, apoi a cedat Supercupa, ambele în 2013, cu Petrolul.

"Tratăm serios finala Cupei Ligii, așa cum putem noi mai bine în acest moment. Trofeul nostru cel mai important e salvarea de la retrogradare"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

"Nu știu câți fani de la Timișoara vor veni, dar eu îi aștept pe suporterii Stelei să ne susțină din tribune"
Rică Neaga, manager ACS Poli

3goluri au marcat golgeterii Cupei Ligii, dinamoviștii Hanca și Popa, respectiv timișoreanul Artean

dinamo acs poli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ropo
ropo  •  20 Mai 2017, 14:52
Postat de jim_raynor pe 20 Mai 2017, 11:59

normal ca n-ai ochi sa-i vezi pe cei doi care au inscris in poarta fecesebee-ului dar pe Steliano coautor la goluri, de ce nu? mai bine, vezi-ti de berea ta...calda!

El e brinzar gigist,nu suporterul stelei.

fangigi
fangigi  •  20 Mai 2017, 12:44

Rica Neaga?hahahahaha!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Mai 2017, 12:15
Postat de jim_raynor pe 20 Mai 2017, 11:59

normal ca n-ai ochi sa-i vezi pe cei doi care au inscris in poarta fecesebee-ului dar pe Steliano coautor la goluri, de ce nu? mai bine, vezi-ti de berea ta...calda!

Ce e nasol e ca nu numai eu n-am ochi pentru ei, că văd că nu-i nimeni interesat de perlele de la RIN...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează