FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 20:00, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Florin Tănase încă mai speră la "remontada", deși Steaua are de recuperat trei goluri: "Atacăm, marcăm și ne calificăm!"

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2017 00:00

Florin Tănase speră într-o minune mâine seară, pe Arena Națională, iar Gnohere îi amenință pe foștii colegi de la Dinamo.

3-0 e rezultatul pe care Laurențiu Reghecampf îl visează în manșa retur din semifinalele Cupei Ligii în partida cu Dinamo.

"Chiar dacă o să ne fie greu să ne calificăm, eu cred că nu e imposibil! O să fie un meci frumos, noi suntem obligați să atacăm, să marcăm și să ne calificăm. Sper să marcăm cât mai multe goluri și să reușim calificarea în finala Cupei Ligii. Toți suntem dezamăgiți că nu am reușit să câștigăm în manșa tur, dar sper să o facem de această dată", recunoaște Florin Tănase, revenit după 4 luni.

"Nu mi-e milă de foștii mei colegi"

Și Harlem Gnohere, atacantul transferat de Steaua de la Dinamo în această iarnă, a prefațat derby-ul între cele două mari rivale.

"Să recuperăm trei goluri va fi dificil, dar în fotbal nu este imposibil. Trebuie să fim concentrați 100% și să recuperăm golurile care ne trebuie pentru a ne califica. Referitor la fanii dinamoviști, când un jucător lasă o echipă pentru o rivală, apar reacții ostile. Deci, nu mă aștept la o primire caldă din partea suporterilor lui Dinamo. Ăsta este fotbalul. Vor fi 90 de  minute de fotbal, vom vedea ce va fi la final. Dacă voi marca, mă voi bucura. Nu mi-e milă de foștii mei coechipieri, dar la finalul meciului vom rămâne prieteni", a declarat atacantul.

"Nimic nu e imposibil! Vom merge să ne jucăm șansa, să marcăm trei goluri și să ne calificăm în finală. Putem câștiga acest derby"
Gabriel Tamaș, fundaș Steaua

17,00este cota pe care casele de pariuri o dau pentru o calificare a Stelei în finala Cupei Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Februarie 2017, 10:51

craitoiule, e cupa ligii nu cupa romaniei. cota 17 la fcsB pentru castigarea cupei romaniei o fi de anul trecut.

daweroirl
daweroirl  •  28 Februarie 2017, 10:35

simplu dar sa-l intrebe pe Reghe cum ...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Februarie 2017, 10:30

Si Muniru? E de acord? Mai mege la cursuri de balet?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează