FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO

FOTO Concluzie la pauză: "Eroare mare de arbitraj în Steaua - Dinamo. Tudor trebuia să-l elimine"

Captura DolceSport
Captura DolceSport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2017 21:00

Arbitrul Alexandru Tudor l-a iertat de eliminare pe dinamovistul Maxi Oliva chiar în startul primei reprize, cel puțin în opinia specialiștilor din studioul TV Dolce Sport, care au comentat faza la pauză. 

În minutul 4 al primei reprize, în urma unui duel aerian, argentinianul i-a aplicat o lovitură cu cotul lui Pintilii, foarte aproape de mijlocul terenului.

Centralul Tudor i-a acordat doar cartonaș galben lui Oliva. 

Florin Răducioiu și Basarab Panduru, analiștii TV Dolce Sport, au concluzionat la pauză că decizia lui Tudor a fost greșită și că Oliva ar fi trebuit să fie trimis la cabine. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
427951077389201
Mihai Tanase  •  02 Martie 2017, 09:20

In afara ca nu l-a dat pe Oliva afara , i-a mai dat si cu piciorul in cap lui Pintilii care era cazut la pamant .Strasnic arbitru .Uitati-va pe imagini ca se vede clar cum Tudor il loveste pe Pintilii .

andryycx1
andryycx1  •  02 Martie 2017, 09:15

Sa stii si tu ca mingea a fost aruncata in teren de galeria *** steliste. Deci, pe langa faptul ca sunteti penibili si redusi, mai si semnalizati.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vicol_vali
vicol_vali  •  02 Martie 2017, 08:04

Basarab e stație de metrou?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează