FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - DINAMO

FOTO Fază oribilă! Șumudică și-a împins pe jos un om din staff

Captură TV Dolce Sport +12   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2016 22:22

Vali Lazăr a văzut direct cartonașul roșu în minutul 80 al partidei din "sferturile" Cupei Ligii dintre Astra și Dinamo (2-5 după prelungiri), după o intrare urâtă la Lovin.

Când a văzut că jucătorul său suferă, Marius Șumudică a grăbit echipa medicală să intre pe teren și l-a împins pur și simplu pe propriul preparator fizic.

Acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe gazon, rostogolindu-se de câteva ori în timp ce suporterii prezenți s-au amuzat copios.

"Arbitrul cerea ca echipa medicală să intre pe teren, dar preparatorul nostru fizic stătea și se uita. Asta e!" Marius Șumudică după meci

Citește și: S-a rupt lanțul de iubire! Ultrașii dinamoviști au sărit la Șumudică! Injurii rasiste și acuze dure!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Noiembrie 2016, 20:24

Gesepe, va taie "nea Ovi" de la prima de Craciun daca scrieti ceva de prietenul lui. Va rog, pana la ora 22 sa dispara acest "articol", da? Si sa fie inlocuit de un articol lacrimogen cum "cel mai bun antrenor roman" a suferit foarte mult ca sa castige campionatul trecut si a facut eforturi mari de tot. Plus ca voua vi s-a parut ca a gresit acolo cu pariurile, e ceva normal, se intampla in toate tarile din Europa treaba asta. S-a inteles ordinul ?

bogdzsch
bogdzsch  •  18 Noiembrie 2016, 08:41

Ce circ urat ofera acest *** -Sumudica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

819602521427859
Stancu Florin  •  18 Noiembrie 2016, 08:36
Postat de Dan Antoniu pe 18 Noiembrie 2016, 06:22

bineinteles, tot televiziunile il fac mare pe mascarici. sumi cred ca esti un papagal ! te vedeem noi dupa ce pleci de la astra ce rezultate o sa ai .

Daca vine la fcsbeaua sigur va defila.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează