FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASA TÂRGU MUREȘ - ACS POLI TIMIȘOARA

FOTO Meciul dintre ASA și Timișoara, aproape de a fi oprit » Arbitrul i-a chemat pe oficialii celor două echipe

Captură TV Dolce Sport +12   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2016 20:59

Terenul lui ASA Târgu Mureș continuă să fie într-o stare deplorabilă din cauza gerului de afară și le-a pus din nou probleme jucătorilor, de această dată la partida din prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii cu ACS Poli Timișoara.

În minutul 17, arbitrul Iulian Călin i-a chemat pe antrenorii și căpitanii celor două echipe pentru a le propune oprirea partidei pe motiv că terenul e impracticabil.

Oficialii celor două formații n-au vrut să audă de acest lucru și meciul a continuat. În acel moment scorul era 1-0 pentru Timișoara.

În urmă cu câteva zile, la meciul dintre ASA Târgu Mureș și Pandurii Tg. Jiu din campionat, oaspeții au refuzat să mai iasă de la cabine din cauza terenului impracticabil și cel mai probabil vor pierde meciul cu 0-3.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  22 Decembrie 2016, 08:43

Pai normal, cand conduci pe tabela, n-are nici un rost sa se opreasca meciul nici daca ar veni apocalipsa. Am mai spus-o eu, aia de la Pandurii au pus-o de o greva, ei n-au vrut sa mai joace din cauza salariilor, dar ca sa nu fie penalizati de patron au bagat-o cu gazonul inghetat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează