FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOKTV, GSPRO

Gigi Becali nu va asista la meciul Steaua - Dinamo! Ce decizie a luat patronul roș-albaștrilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2017 11:48

Steaua și Dinamo se vor duela azi de la ora 20:00 în returul semifinalelor Cupei Ligii. În tur, Dinamo s-a impus cu 4-1. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

Gigi Becali, patronul Stelei, nu va fi prezent la meciul de pe Arena Națională, fiind plecat în Rusia pentru a vizita mai multe mănăstiri. Acesta va asista sâmbătă la meciul dintre ȚSKA Moscova - Zenit St. Petersburg.

"Nu am apucat să vorbesc cu echipa, că am plecat la Moscova.
O să merg la meciul lui Zenit de sâmbătă. Am plecat să văd mănăstirile din Rusia.

Așa a fost să fie, nu am fost niciodată la mănăstiri în Moscova și în Sankt Petersburg. Merg cu nevasta și cu fetele. Stăm 5-6 zile pentru că nu poți să vezi totul în două zile.

Când ajungi în atmosfera asta și te rogi, percepi cu totul altfel aceste lucruri. Părcă nebuniile astea ale noastre sunt în zadar. Am înțeles că pot vedea meciul în televizorul din camera hotelului, pe internet", a spus Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Becali l-a luat tare pe Reghe înainte de meciul cu Dinamo: "Asta vreau! Nu mă interesează altceva"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
danut1971
danut1971  •  01 Martie 2017, 16:41

nu vrea sa fie luat in ras dupa o noua infrangere a fcsb

mariuss72
mariuss72  •  01 Martie 2017, 13:07

Vrajeala, cred ca incepe un nou serial turcesc pe Kanal D.

catalynn
catalynn  •  01 Martie 2017, 12:52
Postat de adyy25 pe 01 Martie 2017, 12:41

Ar trebui sa li se interzica *** sa-si dea cu parerea. Pentru ca acum, serios, ce lucru bun iti poate oferi un element din aceasta patura sociala? Stiu, o sa-mi spuneti ca si ei au drepturi. Prosti dar multi, nu? Da. De asta a iesit Trump, de exemplu. P. S. 'Nul respecti'? 'Izecit'?(aici sa zicem ca a fost greseala de tipar, din graba)....

Nici macar, Trump a luat cu mai bine de 2.5 mil voturi mai putin decaf Hillary ... dar pt ca esti si destept, si putin :-), mai cauta si alta analogie :-)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează