FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - STEAUA 2-0 (2-3 LA GENERAL)

Ioan Niculae a făcut spectacol după eliminarea Astrei din Cupa Ligii: "Luaţi-i interviu personajului cu barbă"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 martie 2015 12:35

Astra a fost eliminată în semifinale din Cupa Ligii de Steaua, 2-3 la general, iar oficialii şi jucătorii giurgiuvenilor au dat vina pe arbitrajul lui Alexandru Tudor.
Principala fază la care "astralii" se referă este cea din startul meciului, cînd Alexandru Tudor n-a văzut cum Toşca la faultat pe Fatai, cînd acesta se îndrepta singur către poartă.

"Luati-i interviu personajului aceluia cu barbă, care de 17 ani îşi bate joc de Astra", a spus Ioan Niculae către jurnaliştii prezenţi la stadion.

"Eu zic că dacă era Steaua în situaţia asta era roşu direct, nu trebuie să mai vorbim. Dar Tudor era cam departe de fază. Eu am luat mingea, iar Toşca mi-a dat peste picioare", a spus Fatai la Dolce Sport.

654800-clipboard02.jpg
*faza incriminată de giurgiuveni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (76)
ioanniculae
ioanniculae  •  13 Martie 2015, 00:01

Cum sa-i ierte Tudor pe astrali/sitari/giurgiuveni?! Nu mai stiti episodul in cate barbosul a fost "sechestrat" vreo 4 ore la Giurgiu in urma unui meci cu Craiova?! A ajutat si atunci Craiova si o sa ajute toate echipele care vor juca cu Giurgiu!

bazileon
bazileon  •  12 Martie 2015, 18:44
Postat de andrei.f pe 12 Martie 2015, 17:29

Mă securistule vezi să nu te ia DNA pe chestia cu gazul ieftin. Cât despre Fatai, ăsta este un mare simulant încât, chiar şi atunci când, poate a fost faultat, arbitrul nu dă fault !

Daca avea bunul simt sa nu adaugi acel "poate", nu ar fi sunat a behaiala.

paulo
paulo  •  12 Martie 2015, 17:56

Cum se imparte dreptatea in doua. La meciul ASA - Dinamo, un jucator scapa singur, un dinamovist faulteaza, are un coleg langa el, in imediata apropiere, dar este eliminat. Astra - fcsb, un jucator stelist faulteaza din spate un jucator scapat singur spre poarta adversa, nu are niciun alt coleg in zona, nu se fluiera faulta. FRUMOS, nu ? marca fcsb ...

Vezi toate comentariile (76)
Comentează