FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASA TG. MUREȘ - ACS POLI 2-4

Ionuț Popa, felicitat după ce ACS Poli a jucat cu tricouri scrise cu carioca: "Mister, dar ce frumos scrii!" :)

Jucătorii Timișoarei au jucat în tricouri albe și pentru că au venit cu două rânduri de echipament cu aceeași cromatică
Jucătorii Timișoarei au jucat în tricouri albe și pentru că au venit cu două rânduri de echipament cu aceeași cromatică

Articol de - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 00:00

După ce a inscripţionat cu carioca tricourile echipei sale, Ionuț Popa a dezvăluit că jucătorii l-au felicitat pentru caligrafia sa.

- Domnule Popa, cum ați făcut rost de tricourile de joc de miercuri seară?
- Cel care răspunde de magazia clubului a rezolvat problema cu firma Joma. Când i-am prezentat arbitrului echipamentul, acesta ne-a spus că nu putem evolua cu el pentru că se aseamănă cu cel al mureșenilor. Dar cum?! Ei nu au două rânduri de echipamente ca toate cluburile? Ei nu au avut, le-a intrat la apă lor... Când am jucat la Tg. Jiu, noi am evoluat în negru cu alb, iar cei de la Pandurii aveau același echipament ca Tg. Mureș și nu a mai zis nimeni nimic. Au făcut presiuni asupra arbitrilor ca să nu începem jocul.

- Credeți că acesta a fost motivul?
- Sigur, păi, e clar! Știau că avem 15 minute, iar dacă după aceste 15 minute nu te prezinți la joc, pierzi meciul.

- Cine s-a ocupat cu pictatul tricourilor?
- Eu! Și jucătorii erau încântați și îmi ziceau "Mister, dar ce frumos scrii!". Dar le-am povestit că eram elev la liceu, iar acolo aveam de făcut desene tehnice. Iar eu eram talentat și făceam planșe pentru colegii mei, A4 sau A3. Mereu le ziceam: 25 de lei că altfel nu vă fac nimic! Și fraierii îmi dădeau. Eu lucram mereu după-masă 4-5 planșe și făceam bani.

- Vi se pare normal ca, în 2016, în România, să se recurgă la astfel de metode de a scrie cu carioca pe tricouri?
- Nu, mi se pare că e undeva prin campionatul Ligii 5 sau 6! Cred că doar pe acolo se mai face așa ceva. Dar știți care e mirarea? Eu nu am nimic cu cei doi oameni de la ASA, care au fost și la Timișoara în trecut, Alexa și Stanciu, dar toată lumea, inclusiv presa din Timișoara, îi condamnă pe cei doi spunând că ei au făcut-o intenționat!

- Ei au avut vreo reacție când au văzut cum veți juca?
- Nu știu, noi am prezentat imediat echipamentele. Chiar dacă nu făceam rost de ele, aveam oricum tricourile albe, cele de încălzire, iar până au venit cele de la Joma, pusesem numerele și pe alea! Am fost cu ele la arbitru și ne-a zis "Vă rog să faceți conturul de la numere mai mare, să se vadă", așa că l-am dublat! Dar oricum a fost așa... hai, mă, să ne trântim la fotbal, nu? Și pe vremuri, când aveau ăia 7-8 echipamente, mai așteptau să vină tractoristul cu încă un rând sau tâmplarul cu ce avea pe acasă...

- Băieții au luat-o ca pe o glumă?
- Nu, chiar s-au ambiționat foarte tare și spuneau la unison "Acum chiar că îi batem rău!". S-a văzut și în joc că trebuia să le mai dăm vreo 5-6, chiar mă gândeam "Ia uite, mă, o situație care îi motivează așa tare de nu mai trebuie să îi motivez eu!".

- Înainte de meci ați spus că dacă suprafața nu se va prezenta în condiții mai bune, jucătorii vor intra cu ghete cu cuie...
- Nu am avut polizorul la noi, că altfel făceam cuie! Jucătorii s-au oprit la magazinul din Tg. Mureș și și-au cumpărat ghete cu crampoane multe și mici, mici cu care se joacă pe sintetic, deși aveau două-trei perechi fiecare la ei.

- Dar terenul cum vi s-a părut?
- Toată lumea dă vina pe LPF, dar nu are Liga vreo vină. Din cauza neglijenței oamenilor de la Mureș arăta terenul așa! Ei în meciul cu Botoșani, când a venit prima zăpadă, s-au bucurat, știu de la cei de acolo! Și le-am zis "Băi, voi ați făcut o șmecherie cu Botoșaniul! I-ați prins pe ăia cu ghete care nu erau pentru un teren cu zăpadă! După care nu ați mai curățat terenul, ați lăsat terenul așa pentru că urma meciul cu Pandurii, hai să îi prindem și pe ăștia desculți!". Doar că urma meciul cu noi, iar jucătorii mei au luat legătura cu niște jucători de la ei care au dat din casă: "Uite, noi jucăm cu ghete de genul ăsta, doar astea merg pe terenul de aici, terenul e înghețat".

"Degeaba le spui jucătorilor ce să mănânce de Crăciun, pentru că ei sunt precum ăia mici din clasa întâi: tu le pui pachet de acasă, dar ei se duc la pauză să își cumpere ciocolată!"
Ionuț Popa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
106683413108068
Francisc Dascal  •  23 Decembrie 2016, 17:37

ASCUNDETI ACESTE FOTOGRAFII NU MAI FACETI RECLAMA CU ELE SI NICI CU IONUT POPA E ZERO BARAT FARA VREO REALIZARE CARE MERITA SA VORBIM DE ACEST ANTRENOR,E JALNIC LIGA1 O ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează