FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ACS POLI - ASA TG. MUREȘ, AZI, 20:00, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Ionuț Popa nu și-a revenit după eșecul cu Viitorul: "Vreau să trăiesc ca un vultur, nu ca o cioară!"

O calificare în finala Cupei Ligii ar fi o premieră și pentru Popa
O calificare în finala Cupei Ligii ar fi o premieră și pentru Popa

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2017 00:00

Ionuț Popa e încă supărat după 0-5 cu Viitorul și speră că elevii săi vor evita o nouă rușine.

Timișorenii par a avea diseară o misiune ușoară, după ce în turul semifinalei Cupei Ligii au învins  clar la Târgu Mureș, 4-2. Totuși, tehnicianul bănățenilor, Ionuț Popa, e mai mult decât circumspect.

El nu uită ce s-a întâmplat sâmbătă, 0-5 la Viitorul, și își avertizează fotbaliștii: "Înaintea acestui weekend am spus că încercăm să gestionăm aceste trei jocuri. Primul, atât de bine l-am gestionat, că ne-a fost rușine să mai ieșim în oraș. Sperăm ca marți să nu pățim o altă rușine. Totul depinde de atitudinea jucătorilor. Dacă vor juca precum la Ovidiu, nu avem nicio șansă".

Poli ar bifa o premieră dacă ar reuși să se califice în finala Cupei Ligii, iar bonusul financiar ar aduce liniște clubului de pe Bega.

Tehnicianul în vârstă de 63 de ani s-a comparat cu un vultur și a declarat în stilul caracteristic determinarea pe care o vrea de la jucătorii săi pentru partida de astăzi cu ASA:

"Voi sta patru ore și voi discuta cu ei. Dacă nu acceptă, sunt liberi să plece, să facă orice. Eu am plecat la un drum și nu vreau alături de mine oameni care să facă figurație. Eu sunt un tip coleric. Nu-mi doresc să trăiesc ca o cioară 250 de ani, ci ca un vultur! Sper să-i văd pe băieți că «mor» pe teren".

"Cu banii dați pe Pedro Henrique țineau echipa patru luni pe picioare. Trebuia să aibă 15 goluri la ce salariu are. Dacă nu-i convine, să plece și el, nu-l ținem în brațe"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

175.000 €vor încasa finalista Cupei Ligii. Câștigătoarea va lua 400.000 euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează