FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - STEAUA, MIERCURI, 19:00, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Jocul slab al campioanei îi dă speranţe Astrei: ”Parcă nu mai e Steaua de care ne feream toţi”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 19:40

Junior Morais, fundaşul celor de la Astra, e convins că echipa sa are o şansă la calificiarea în finala Cupei Ligii, în ciuda înfrîngerii din tur, 0-3 cu Steaua.

"Vom avea parte de un meci foarte greu cu Steaua. Trebuie să jucăm bine ca să obţinem un rezultat bun. Întîlnim o echipă bună, dar am văzut că în ultimele etape parcă nu mai e Steaua de care ne feream toţi. Eu zic că avem un plus mîine şi putem trece", a spus Junior Morais la DolceSport.

Meciul dintre Astra şi Steaua va avea loc miercuri, de la ora 19:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mihai.dan
mihai.dan  •  11 Martie 2015, 08:33

tudor ajuta Steaua nu FCSB :)))

vap_andrei
vap_andrei  •  11 Martie 2015, 02:52
Postat de valiza.epo pe 10 Martie 2015, 20:18

Da, dar Tudor e acelasi stelist pe care il stim! Astra... mai bine nu se prezinta.

Habar nu ai ce vorbești. =) Năpârcă de om. Un troll eșuat.

steaua024
steaua024  •  10 Martie 2015, 23:24

"Junior Morais, fundaşul celor de la Astra, e convins că echipa sa are o şansă la calificiarea în finala Cupei Ligii" Da, sansa porcului de ...Craciun ! Eu zic că avem un plus mîine şi putem trece", a spus Junior Morais la DolceSport. Ce plus si unde puteti trece ?!? Poate ...strada :)) De Morais nu ma mir , atat il duce capul..... Steaua va bate si la Giurgiu!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează