FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FC BOTOȘANI - STEAUA 0-2

Panduru a făcut analiza a doi debutanți ai Stelei: "Unul e mai slab ca Adi Popa, iar celălalt a jucat bine pentru primul meci"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 10:40

Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a trecut de FC Botoșani, scor 2-0.

Laurențiu Reghecampf a folosit o echipă inedită, în care și-au făcut apariția cele mai recente transferuri ale roș-albaștrilor: Stăncioiu, Moke, Man și Jakolis.

Basarab Panduru a comentat prestația lui Jakolis, care a dat două pase de gol, și cea a lui Dennis Man.

"Jakolis și-a făcut treaba și a dat două pase de gol. A fost activ pe partea dreaptă. Pare că ar avea calitate, dar e sub Adi Popa. Azi a făcut un meci bun, dar e greu să îl scoți pe Adi Popa din echipă. Mai degrabă să plece Popa și Jakolis să se lupte cu Enache pentru postul de mijlocaș dreapta. Cu Popa e greu să se bată.

Dennis Man a jucat bine pentru primul meci. Nu mă așteptam la mare lucru. Se vede că are curaj. A avut și o pasă bună pentru Jakolis. Nu ai ce să îi ceri mai mult pentru primul meci. Nu știu dacă putea să facă mai mult dacă juca în stânga. Probabil că Reghe a vrut să vadă unde dă randament", a spus Panduru la DolceSport.

a fost nota primită de Jakolis din partea Gazetei, cea mai mare a meciului; Man a primit nota 7

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1799119560315571
Aneta Rosca  •  09 Septembrie 2016, 17:48

M-am lamurit si cu Panduru. Daca Adi Popa e mai fotbalist ca Jakolis, atunci mergi de te culca, don Panduru !

papa_poulette
papa_poulette  •  09 Septembrie 2016, 14:50
Postat de haideusicfr pe 09 Septembrie 2016, 13:40

Jakolis era cel mai bun la ..CFR! Nu ma asteptam la altceva de la B .Paduru. Un pupincurist de-al stelistilor.Jakolis a inceput bine la Steaua.Anul trecut a fost cel mai bun pasator decisiv ( pase de gol!) din Liga 1.

PanDuru vorbeste numai prostii. Jakolis este cel putin la nivelul lui Adi Popa, in timp ce Enache e o gluma.. proasta.

sakamoto
sakamoto  •  09 Septembrie 2016, 14:10

Popa este un fotbalist de exceptzie:alearga pe linga linia de tusa cu viteza luminii-numai cind nu are adversar-capul jos, atent la minge sa nu calce pe dinsa,dar ajuns in pozitzie de centrare, trimite mingea aproape intotdeauna la adversar. Cind nu nimereste adversarul, o da in spatele portzii. Un fotbalist atit de bun, incit Giginio ar da un milion de euro, sa scape de dinsul cit mai repede!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează