FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  PANDURII - DINAMO 0-2

Rednic a instaurat "dictatura" la Dinamo: "Jucătorii fac exact ce le zic. Ei sînt cei mai frumoși, cei mai buni"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2015 23:52

Mircea Rednic a anunțat că echipa sa visează frumos după ce a eliminat-o pe Pandurii din Cupa Ligii, scor 2-0, și recunoaște că jucătorii săi îi respectă toate indicațiile.

"Jucătorii care intră fac exact ce le zic. E important că n-am luat gol. În prima repriză au avut o ocazie, în rest am fost peste ei. Văd și o creștere din punct de vedere fizic. Am cei mai frumoși, cei mai buni jucători.

Cu răbdare echipa va juca mult mai bine. Deja ne gîndim la meciul cu CFR de luni. E o partidă foarte importantă. Astăzi ne-a încurcat foarte mult ploaia. 

Cupa Ligii e o performanță pentru noi, dacă reușim să o cîștigăm. Trebuie să luăm meci cu meci și trebuie să visăm la triplă, de ce nu?!", a spus Rednic la Digisport.

...despre debutul lui Paul Anton: "S-a văzut cînd el a intrat. Am fost mai echilibrați la mijlocul terenului, s-a schimbat un pic jocul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
portardelegenda
portardelegenda  •  11 Septembrie 2015, 11:01

STAI SA-L VEZI SI PE CARTU 2 (REDNIC) LA PRIMA INFRANGERE CUM SE REPEDE LA MICROFON SA SPUNA CA JUCATORII NU I-AU RESPECTAT INDICATIILE . DEJA INCEPE SA LE IA CAIMACUL DIN CEASCA JUCATORILOR . Pe princiul la placinte inainte . La esecuri ei sun vinovati.

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  11 Septembrie 2015, 11:00

Am trăit s-o aud și pe asta ... Dictatura comisionului ...

cristi47.reload
cristi47.reload  •  11 Septembrie 2015, 08:09

Nimic nu sta in fata spartanilor, cupa Marbella e ca si adjudecata. Augh, augh, augh

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close