FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - STEAUA 4-1

Reghecampf e atacat din toate părțile: "Nu știu de câte meciuri mai are nevoie ca să înțeleagă asta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 18:43

Ilie Dumitrescu a analizat derby-ul din Cupa Ligii dintre Dinamo și Steaua, 4-1, criticându-l pe Laurențiu Reghecampf pentru decizia de a-l utiliza pe Gabi Enache în flancul drept al defensivei.

"La Steaua a lipsit organizarea de joc. Enache a demonstrat încă o dată că nu poate juca fundaș dreapta. Nu știu de câte meciuri mai are nevoie Reghe ca să înțeleagă că Enache nu poate juca pe postul de fundaș dreapta. Am văzut cât de repede a fost surprins de Mahlangu.

Dennis Man nu poate juca vârf împins.

Lucrurile au fost foarte clare din punct de vedere tactic și din punct de vedere al organizării. Mi-a plăcut foarte mult Dinamo, a fost o echipă reactivă. Banca lor a fost la nivel de titulari.

Dinamo a fost o echipă agresivă, atunci când a recuperat a pus probleme. Mi s-a părut o echipă foarte periculoasă", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

  • Steaua a fost învinsă aseară de Dinamo, scor 1-4, în manșa tur a semifinalelor Cupei Ligii. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
vasy86le
vasy86le  •  24 Decembrie 2016, 00:05
Postat de Cristi Pasha pe 23 Decembrie 2016, 20:57

ahahah 4-1 dinamo si in clasament sunteti pe 5 eu na-si vb asa repede vedem in retur cum osa fie dinamo dupa ce vaveni denis si budescu vreu sa vad dinamo ...

Ai prins curaj iar? abia au trecut 24 de ore de la umilinta si gata ti-a revenit curajul ? :)) Cu Denis si Budescu, asa ziceati si cu De amorin si boldrin... :)

119179138570811
Constantin Cojocaru  •  23 Decembrie 2016, 23:54

E o vorba, nu e prost cel care cere ci e prost cel care da. Parafrazand, putem spune: nu e prost "nulitatea" asta de antrenor ca nu demisioneaza (de fapt el este un mare nesimtit) ci e prost nebunul de Gigi ca-l mai tine.

pedro_nr1
pedro_nr1  •  23 Decembrie 2016, 22:33
Postat de arsenie_b pe 23 Decembrie 2016, 20:38

Cum adica "4-1 cu Steaua" !??? Tocmai tu sa scrii asta?? E 4-1 cu FCSB, ce dracu.. ori suntem consecventi, ori nu mai suntem..

ce consecvent vrei tu sa fie un "ploua in gura" ??

Vezi toate comentariile (25)
Comentează