FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

S-a răzgândit în 4 zile » Reghe a trecut de la "Sunt mulțumit" la "Este dezamăgitor că am terminat pe locul 2"

Articol de - Publicat joi, 22 decembrie 2016 00:00

Laurenţiu Reghecampf și-a schimbat discursul de la "Sunt mulțumit" la "Este dezamăgitor că am terminat pe locul 2".

Tehnicianul a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Poli Timişoara, scor 1-0, că este mulţumit de parcursul Stelei în 2016.

"La problemele pe care le-am avut, sunt foarte mulţumit. Suntem pe primul loc la finele acestui meci, ne-am calificat în grupele Europa League, dar păcat că nu am trecut de grupe. Cred că a fost un traseu foarte bun. Accept orice critică, dar atât timp cât suntem în luptă, mergem mai departe", a spus antrenorul.

Discursul acestuia s-a schimbat radical în doar patru zile, iar ieri, la conferința de presă, și-a pus cenușă în cap: "Pentru mine este dezamăgitor că am terminat anul pe locul 2, dar am avut foarte multe lucruri de învăţat! Sper eu ca din februarie, când vom începe meciurile oficiale, echipa noastră să arate altfel şi sunt sigur că va arăta.

A fost o perioadă foarte grea, am avut foarte mulţi jucători accidentaţi, am avut foarte multe probleme de lot, a trebuit să improvizăm de la etapă la etapă, nu ne-a fost uşor, sper să avem parte de un rezultat pozitiv mâine seară şi de la anul să fim mult mai puternici".

Cu lista de plecări deja făcută, Reghecampf a ținut totuși să transmită un mesaj fotbaliștilor săi: "I-am rugat să se odihnească în vacanţă şi să petreacă Sărbătorile cu familiile lor, i-am rugat să evite cât mai mult jocurile la sală, riscul de a se accidenta este foarte mare. Să aibă grijă cei care schiază pe unde merg, ce fac, pentru că un moment de neatenţie poate să aducă o accidentare foarte gravă. În rest, vacanţa este foarte scurtă şi nu am avut nevoie să dăm niciun program".

Pintilii s-a rupt din nou!

Schimbat la pauza meciului cu ACS Poli Timișoara, Mihai Pintilii nu a putut fi refăcut și va rata Derby-ul cu Dinamo din această seară.

Mijlocașul de 32 de ani a suferit o nouă ruptură musculară, după cea care l-a mai ținut în afara terenului din august şi până acum.

Din 35 de meciuri pe care Steaua le-a jucat în toate competițiile, Pintilii a fost accidentat în 19 partide, ceea ce înseamnă că a bifat doar 54% din meciuri. Cu probleme pentru meciul de astăzi este și Popa, foarte răcit.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  22 Decembrie 2016, 09:04

gelatule, fara fluierici erai miner in clasament........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează