FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CUPA LIGII

S-au tras la sorţi sferturile de finală ale Cupei Ligii! » Steaua şi Dinamo şi-au aflat adversarii!

Articol de GSP - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 noiembrie 2014 16:23

Azi, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut loc tragerea la sorţi pentru sferturile de finală ale Cupei Ligii.

Cele opt echipe calificate în aceasta fază a competiţiei sînt Steaua, Astra, Dinamo, Pandurii Tîrgu Jiu, FC Viitorul, Oţelul Galaţi, CSMS Iaşi şi Universitatea Cluj.

Potrivit regulamentului competiţiei, toate cele opt participante s-au aflat în aceeaşi urnă.  Prima echipă extrasă este gazdă şi organizatoarea partidei.

Partidele sînt programate să aibă loc în intervalul 12-14 decembrie 2014.

MECIURILE SÎNT URMĂTOARELE:

Dinamo - U Cluj
CSMS Iaşi - Steaua
Astra Giurgiu - Viitorul
Pandurii - Oţelul

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (125)
tb73
tb73  •  12 Noiembrie 2014, 06:32
Postat de hawk pe 11 Noiembrie 2014, 23:25

Auzi banc aici amice: dinamo si-a propus un loc de europa league ( champions league - doar borcea cand scapa sapunul la dush il mai are), desi echipa este in insolventa si nu are dreptul sa participe. VOI SUNTETI CAMPIONII MONDIALI LA ELIMINARI RUSINOASE DIN EUROPA ! Daca nu era Steaua sa faca mereu peste 50% din coeficientul tarii ma intreb unde eram acum! Voi ce ati facut pt Romania ?!

Chiar le duc dorul dinamuistilor in ioropa, mai radeam si noi, asa doar ei rad ca mosii aia de la balcon din Muppuets !!!!

steaua.libera
steaua.libera  •  12 Noiembrie 2014, 03:21
Postat de legione_granata1923 pe 11 Noiembrie 2014, 22:51

Radeti voi radeti dar Dinamo chiar e favorita dupa parerea mea la cupa ligii, daca ne uitam ce echipe sunt, voi oilo.rrrrrrr va-ti chinuit cu Iasi 89 de minute deci ??? de data asta va baga plaiesii batele in buzunar, stati sa vedeti, deci dupa primu tur eu vad asa ca echipe calificate: Dinamo,Iasi,Viitorul (este intr-o crestere extraordinara) si Pandurii, deci finala va fi Dinamo-Pandurii sau invers, pariati pe meciu asta

M-am convins, chiar estiprost. Tu stabilesti favorita in functie de rezultatele din ultimul tur al respectivei competitii?! Cu alte cuvinte, daca Real Madrid bate in cupa pe Rayo cu 2-0, iar Sevilla cu 10-0 pe una din Liga a treia, favorita sa ia trofeul e Sevilla :)) Bravo ma, asa inteligenta mai rar. Cu ce ce echipa ziceai ca tii?

steaua.libera
steaua.libera  •  12 Noiembrie 2014, 03:16
Postat de legione_granata1923 pe 11 Noiembrie 2014, 23:30

bah ipocritilor, Iasiul va calarit 89 de minute despre ce vorbim, la gol mi-se pare si mai mult ca sigur a fost fault in careu, deci meciu trebuia sa intre in prelungiri si mai mult ca sigur acolo aia va bagau dihoru in casa :))) dar deh, au sansa sa-si i-a revansa acum, din 3 meciuri jucate cu ei in mai putin de 2 saptamani trebuie sa invinga si plaiesii, deci Forza Iasi & Rapid, FZR FRATILOR

Toti rapidistii tin cu mai multe echipe?

Vezi toate comentariile (125)
Comentează