FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FINALA CUPEI LIGII

Steliștii au găsit punctele slabe ale Pandurilor: "Asta o să fie favorabil pentru noi"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2015 10:56

Steaua și Pandurii se întîlnesc mîine în finala Cupei Ligii, iar Nicandro Breeveld a găsit punctele slabe ale gorjenilor.

Fostul fotbalist al Pandurilor consideră că Steaua poate marca cel puțin un gol în meciul din ultimul act al Cupei Ligii.

"Am jucat acolo un an, am mulți prieteni, dar vreau să cîștig trofee cu Steaua. Pot să spun că sîntem favoriți, dar orice se poate întîmpla într-o finală.

O să fie un meci de luptă. Am văzut că Pandurii joacă foarte bine, are echipă bună, dar în fiecare meci a luat gol. Asta o să fie favorabil pentru noi, o să pună presiune, sperăm să marcăm cît mai repede. Vrem să rezolvăm meciul în 90 de minute, pentru că ne așteaptă alte meciuri foarte importante", a spus Breeveld.

Finala Cupei Ligii dintre Steaua și Pandurii se va juca mîine, de la ora 20:00, în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Look Plus și în format liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close