FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - CHIAJNA

Tricou pentru istorie! Steaua a jucat cu Chiajna într-un nou echipament produs de Nike

Articol de - Publicat luni, 18 iulie 2016 00:00

Steaua a jucat aseară într-un nou echipament produs de Nike, special pentru a celebra 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni.

Chiar dacă aseară au fost gazde pe Arena Națională, steliștii au decis să evolueze în tricourile albe, cele de rezervă, special pentru a puncta lansarea colecției care celebrează 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni în fața Barcelonei.

Noul echipament de joc este complet alb, părțile laterale au o dungă de culoare roşie care se întinde pe toată lungimea tricoului şi a şortului. Modelul produs de Nike a fost inspirat de designul echipamentului folosit de Steaua în 1986, la partida cu FC Barcelona, doar că acela era produs de Adidas.

Primele imagini cu tricoul de joc al vicecampioanei au fost prezentate în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, în ediția tipărită din 1 februarie 2016, ziarul dezvăluind atunci cititorilor toată povestea deciziei care a stat la baza alegerii acestui model!

Tricoul este realizat dintr-un material special creat pentru a facilita circulația aerului și a îmbunătăți libertatea de mișcare. Perforaţiile din tricou sunt elementele cele mai importante ale noului echipament și ajută la creșterea performanțelor sportive ale fotbaliștilor prin îmbunătățirea circulației aerului în jurul bustului și reglarea temperaturii corporale.

240 de leieste prețul noului tricou de deplasare al Stelei, care va fi disponibil în rețeaua de magazine Nike din România începând cu luna august

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează