FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  TROFEU

Unul dintre jucătorii care pleacă de la Dinamo la finalul sezonului își pune toate speranțele în finala Cupei Ligii: "Ar fi un nou început"

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2017 18:08

Jaime Penedo (36 de ani) s-a afirmat în Derby-urile de România, având 4 victorii în cele 4 înfruntări cu FCSB. Acum, panamezul vrea să încheie fericit sezonul, cu o victorie în finala Cupei Ligii și nu concepe să plece din Ștefan cel Mare fără un trofeu cu roș-albii.

"Suntem foarte motivați. Sunt foarte fericit și mândru de echipa aceasta, de colegii mei, a fost un sezon în care am avut de toate câte un pic, momente dificile, complicate, dar la final terminăm bine, asta simt din reacția suporterilor noștri minunați.

Ei ne transmit că sunt mulțumiți de noi și asta ne spune că suntem pe un drum bun", a comentat goalkeeper-ul.

"Contra mai are spiritul de fotbalist"

Fotbalistul a vorbit și de Cosmin Contra: "Avem un tehnician foarte bun, mi-a plăcut foarte mult ceea ce a transmis echipei, suntem mult mai dinamici, e un antrenor tânăr, care abia a ieșit de pe terenul de fotbal și încă are spiritul asta de jucător, asta este extraordinar pentru grupul nostru, avem mulți jucători tineri.

Cred că va fi foarte importantă finala de sâmbătă pentru că ar fi un nou început spre ceea ce vor fanii lui Dinamo. Fanii întotdeauna m-au impresionat.

Eu sunt foarte onest, am stat doar un an aici, dar o să port mereu cu mine în suflet această galerie extraordinară. Sperăm să le mulțumim sâmbătă seara fanilor pentru tot ce fac pentru noi și să ridicăm împreună Cupa Ligii deasupra capului".

Finala Cupei Ligii se va disputa între Dinamo și ACS Poli Timișoara pe Arena Națională sâmbătă, de la ora 20:00. Meciul va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
chris_bu67
chris_bu67  •  19 Mai 2017, 11:12

Regret plecarea lui Penedo,într-adevăr alături de Niță e cel mai bun,e înalt ,are reflexe bune.Cred că putea rămâne încă un sezon dacă ar fi fost mai multă înțelegere față de unele aspecte.Forza,DINAMO!

zecs93
zecs93  •  19 Mai 2017, 00:36

Pacat ca pleaca, asta si cu nita au fost cei mai buni portari din romania in mom. de fata, singuru defect a lui penedo e ca nu iese la timp pe centrari, in rest e un portar de nota 10000, pacat ca pleaca !!!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  18 Mai 2017, 22:58
Postat de fangigi pe 18 Mai 2017, 19:15

Vine un portar tocmai din Panama si da lectii multora de pe aici!

CU mult peste Ceirniauskas si cu si mai mult peste Branescu ! SI cu mult peste portarii lui DINAMO din ultimii 7-8 ani.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează