FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - STEAUA

VIDEO Decizie scandaloasă în meciul Astra - Steaua » Alexandru Tudor i-a iertat pe stelişti de o eliminare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 martie 2015 19:38

Primul moment controversat al meciului Astra - Steaua, din returul semifinalei Cupei Ligii, s-a petrecut în minutul 20.

Kehinde Fatai a scăpat spre poarta lui Florin Niţă, dar a fost oprit de Alin Toşca. Fundaşul stînga a încercat să deposedeze, dar l-a lovit peste picioare pe Fatai, care a căzut, la marginea careului.

Arbitrul Alexandru Tudor nu a fluierat infracţiunea şi l-a iertat pe Toşca de o eliminare, pentru fault din postura din ultim apărător.

Vezi aici video cu faultul lui Toşca

Vezi aici meciul liveTEXT

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (188)
florinch
florinch  •  12 Martie 2015, 15:09

Norocul lui Tudor ca sef peste arbitrii este grecul ala pe care-l doare in bascheti de fotbalul romanesc. Calificarea in finala este o compensatie oferita echipei FCSB (Doamne ce urat suna) pentru faptul ca nu mai poate folosi numele de Steaua.

bobonzy
bobonzy  •  12 Martie 2015, 09:58

Daca ne uitam atenti la Tudor vom observa cum i se vede pe sub tricoul de arbitru cel al fc steoaia s.a...

whiteredarad
whiteredarad  •  12 Martie 2015, 09:55

Din ceea ce am vazut eu ,la ASTRA-Steaua a fost fault clar,eliminarea se impunea. La Bayern-Sahtior nici vorba de fault,s-a vazut din imaginea ,din spate ca cei doi nici nu s-au atins. A fost o simulare ridicola,un arbitru slab de inger,un meci stricat.Daca o facea Hategan , de exemplu,era terminat,asta ,olandez fiind, nu va pati nimic. Cit despre Tudor,faptul ca nu se poate abtine sa nu ajute Steaua ,la nevoie,explica de ce e delegat la meciurile importante ale Stelei. Nu se explica ,insa,de ce de ani de zile este tolerat. Stiu,Craciunescu il apara "cu pretul vietii" si al ridicolului,dar evidenta nu poate fi contestata. Acum Tudor ar trebui pus pe tusa pina la final. Este recidiv

Vezi toate comentariile (188)
Comentează