FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - CFR CLUJ

VIDEO+FOTO Dinamo a marcat golul cu CFR Cluj dintr-o poziție suspectă de ofsaid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2015 22:00

Dinamo a deschis scorul în meciul cu CFR Cluj din "sferturile" Cupei Ligii dintr-o poziție suspectă de ofsaid.

Marcel Essombe a primit o centrare perfectă din partea lui Cosmin Matei, în minutul 22, și l-a învins pe Mincă. Reluările televiziunii au arătat că atacantul "cîinilor" se afla într-o poziție suspectă de ofsaid.

caputra
*captura Digisport

VEZI VIDEO CU GOLUL LUI ESSOMBE

La pauză, Dinamo conduce pe CFR Cluj, scor 1-0.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
sorin.pch
sorin.pch  •  15 Octombrie 2015, 09:39
Postat de Costica Stefanovici pe 15 Octombrie 2015, 07:58

Dar de eliminarea lui Fai(lovire fara balon,sub ochii lui Tudor)nimic?

aia nu e "lovire fara balon", (comportament nesportiv) asta asa pt tine sa intelegi ceva, nu este vb de asa ceva in acest caz, jucatorul cfr-ului urma sa primeasca mingea, amandoi s-au dus spre minge fai l-a lovit inainte sa o primeasca, se da fault si galben (galbenul la atitudinea arbitrului, in fuctie de cum lasa jocul, unul mai dur, sau nu) dar la cat de ajutata a fost cfr in nmeciul de campionat aceast galben pt fai, e pistol cu apa

vasileschi
vasileschi  •  15 Octombrie 2015, 08:17
Postat de Costica Stefanovici pe 15 Octombrie 2015, 07:58

Dar de eliminarea lui Fai(lovire fara balon,sub ochii lui Tudor)nimic?

La cate a facut acest baiat de la CFR in meciul din campionat (a cazut de n ori si daca era si daca nu era fault ) a cam meritatooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1017101388323285
Dragos Hahaianu  •  15 Octombrie 2015, 07:58

Este ofsaid la limita. Normal ar fi ca faze de acest gen sa nu fie comentate, pentru ca nu e vorba de rea intentie, ci de neatentie sau slaba pregatire (de fapt, cred ca se si vede capul arbitrului de tusa in poza, si pozitionarea lui incorecta). In plus, faptul ca s-a intâmplat intr-un meci cu CFR Cluj face discutia si mai irelevanta. La câte zeci de meciuri au câstigat gruistii cu ajutorul (intentionat, nu neintentionat) arbitrilor, ar fi culmea nesimtirii sa se plânga. Totusi, e de subliniat atitudinea sportiva a antrenorului Dican si a lui Lucian Goian (cel mai bun jucator al gruistilor), care nu au contestat victoria dinamovistilor, subliniind ca aceasta a fost pe merit, nu din cauza unei greseli de arbitraj.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează