FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-0

VIDEO+FOTO E echipă purie » 2-0 cu CFR Cluj e dovada că Dinamo poate să arate ca o echipă serioasă și experimentată

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2015 00:00

"Cîinii" se făcuseră de rîs cînd au întîlnit CFR în campionat, 0-2 acasă cu 3 eliminați. Atitudinea diferită și un arbitru asistent au contribuit la revanșa din Cupa Ligii

Din Ștefan cel Mare s-au anunțat atît de des proiecte new- Dinamo, încît s-a hotărît să se renunțe la ele de tot. Noul plan se cheamă old-Dinamo, mai în acord cu porecla "Puriul" a antrenorului Rednic. Și cu componența echipei, una care include destui fotbaliști experimentați.

Click aici pentru VIDEO+FOTO!

Puținii tineri, Filip, Rotariu, sînt rulați deja de cîțiva ani în jocuri din prima divizie, așa că i-am putea considera vechi și pe ei. Și e mai potrivit "old", oricum, cînd partidele se desfășoară pe stadionul istoric al celui de-al doilea club din România după popularitate. Arena Dinamo e atît de învechită, că ea ar trebui verificată de arheologi în vara viitoare, nu de delegația LPF care acordă licențe pentru campionat!

Din tribune ai nevoie de ochi buni sau de lentile potrivite perfect cu dioptriile, altfel vezi pe gazon niște siluete. Iar la TV, tribunele nici nu se văd pe transmisiunea directă. Imagini cu suporteri mai apar în unele reluări care includ în cadre și primele rînduri de scaune.
Ca oricare formație purie, pe Dinamo o mai ajută și arbitrii. Trupa lui Rednic a avut 1-0 grație unui ofsaid pe care nu l-a semnalizat asistentul Artene. Afară din joc, Essombe a preluat și a tras "din drop", perfect. Între primul și al doilea gol, Paul Anton a nimerit bara cu un șut senzațional. A urmat cursa spectaculos-norocoasă a lui Rotariu.

Dorin a alergat de la 40 de metri pînă în interiorul careului, a depășit trei adversari pe drum și a finalizat atent pe lîngă Mincă. Pentru Dinamo, e o victorie de 50.000 de euro, cît valorează premiul oferit de LPF pentru calificarea în faza următoare a Cupei Ligii. Plus încredere că lupta pentru calificarea în play-off poate continua.

"Nu comentez arbitrajul, are cine s-o facă. Situația lui Păun nu o cunosc în detaliu, urmează să facă niște analize"
Francisc Dican, antrenor CFR

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
zecs93
zecs93  •  15 Octombrie 2015, 20:24
Postat de cpt.ahab pe 15 Octombrie 2015, 13:04

Servus! Asa e! Cred ca Dinamo si-a gasit si capitanul, odata cu venirea lui Anton si consistenta la mijloc.

Mie mi-e sa nu-l vanda negoita la prima strigare, pentru ca am asa un feeling ca odata cu iesirea asta din insolventa o sa tot vindem jucatori care confirma si treaba asta nu e buna deloc !!! Sper sa ma insel dar parca e prea cusuta cu ata alba, adica Anton a venit la noi gratis de la pandurii deci nu am dat bani pe el ca sa ziceti ca nu au si aia de la pandurii un compromis, eu cred ca pandurii va presa dinamo ca la prima oferta pe care o primim pentru anton negoita sa-l vanda ca sa-le dea banii oamenilor, sper sa fie doar o intuitie proasta si sa nu se intample pentru ca mijlocas ca anton nu am mai avut de la celebrii Djakaridja Kone cu Ousmane N'Doye !!! Neaparat sper sa ma auda cei din staffu tehnic sa scape urgentisima de matei si gavrila ca ne incetinesc jocu si si-au aratat limitele demult timp, nustiu de ce tot ii vopseste cine ii vopseste de ii baga in primu 11, e clar ca jucam in 9 oameni cand intra astea 2 !!!

zecs93
zecs93  •  15 Octombrie 2015, 20:04
Postat de dash.berlin pe 15 Octombrie 2015, 10:06

Nu vreau sa mai vorbesc de meciul asta pt ca sincer...ma apuca greata .Dar asta e dinamo....toata lumea stie istoria patata a acestui club. Fara furaciuni...nu stiu daca aveati doua titluri in palmares .

Vorbira fostii stelisti care in toata istoria lor patata nu mai prin manevre si smecherii au luat titluri, cu o simpla accesare de internet poti vedea toate meciurile din campionatele castigate de voi sa vezi in ca maniere hotzesti ati castigat !!! Fcsb actuala are doar 3 campionate !!! :))))

1247911645234344
Emil Petre  •  15 Octombrie 2015, 16:08

90 % din articolele scrise de *** asta despre Dinamo sunt negative.......Opinie de Remus Răureanu » Dinamo, sărăcie şi propagandă.:))))....cititi cateva scrise de el despre stoiu ca sa faceti diferenta....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează